MANIKYR


Satte på lösnaglar igår, har börjat gilla lösnaglar mer och mer nu på sista tiden. Mina riktiga naglar är väldigt tunna och går lätt av så älskar när jag har lösnaglar!!

▲FREDAG▲



Hade en mysig eftermiddag på stan efter skolan idag, tog en fika med mina goa vänner. Älskar er mina små änglar!!
Om ett tag ska jag följa med girlsen till gården fast jag är genomförkyld. Men tänker inte sitta hemma framför datorn så då kan jag lika gärna hitta på något. Ni får inte glömms frågestunden hurni, gärna flera frågor :)
Köpte faktiskt en camouflage-jacka idag på stan. är såå nöjd och bilder får ni troligtvis se imorgon, PUSS
 

20120830

Hej på er! Är sjukt förkyld just nu, inte kul alls... Så har legat nerbäddad i sängen hela eftermiddagen och kollat på andra avenyn med täppt näsa. Imorgon ska jag och några kompisar fika efter skolan vilket ska bli jättemysigt! Vi ska nog också på gården imorgon kväll, PUSS


FRÅGESTUND

Drar igång en frågestund och nu vill jag verkligen att ni vågar ställa frågor!! jag ska försöka svara så ärligt som möjligt på alla frågor.

CAMOUFLAGE JACKET

 
CAMOUFLAGE
Är verkligen jättesugen på att beställa hem en camouflage jacka, har hittat några riktigt snygga och inte speciellt dyra på bla. tradera Mamma har lovat mig nu så ska köpa en så fort jag hittat den perfekta. Vet ni någon bra sida eller affär som säljer camouflage jackor, skulle vara tacksam för tips :)

SVAR

 

  • Igår, 17:32

     
     
    me<3u

    hej ebbaaaa!!! JAG BARA SÅÅÅ ÄLSKAR DIN BLOGGGGG!!! 
    Jag vill fråga några saker om det är okej? 
    1.Pojkvän? 
    2.Förebild? 
    3.Skola? 
    4.Djur? 

    KRAAAAAM<3

     

    sv: Hej dääär :)  Åh, gud vad kul att du gillar den, blir jätteglad när får kommentarer som dessa! Klart du ska få svar på dina frågor ;)

    1. Japp, jag har pojkvänn. Har inte riktigt velat sagt något på bloggen men igår så märkte ni kanske att vi har varit tsm i en månad. Anledningen till att jag inte velat sagt något är väl för att jag ville bli säker, hade varit singel jättelänge så jag visste helt enkelt inte hur jag skulle känna.. Men jag kan erkänna att just nu känns det hur bra som helst verkligen! Han är en helt underbar kille verkligen<3

    2. Min förebild är nog min mormor faktiskt, hon är en av de kvinnor som betyder mest för mig, hon är den snällaste, mest goaste, skönaste och coolaste personen som finns. Älskar dig mormor! Men om jag ska säga en person i modevärlden såär det helt klar Kenza eller Angelica blick, dom båda har grym stil och stora inspirationskällor.

    3. Jag går på OP-skolan, en ganska bra skola och för det mesta bra lärare :)

    4. Nej jag har tyvärr inga djur, min mamma är alergisk så fick ge upp den önskan tidigt som barn... Men förövrigt ÄLSKAR jag djur även fast jag inte uppväxt med dom :)

    Jag hoppas att du fick svar på din fråga, tycker det är skitkul att svara på frågor så det är bara att skicka kommentarer så svarar jag så fort jag kan. Men jag funderar skarpt på att ha en frågestund snart, vad tycketr ni om det? :)


LIVE YOU

En månad med älskling idag<3


KVÄLLENS

Linne - Gina   Jeans - Bikbok   Skor - Bianco   Munkis - okänd   Skinnjacka - H&M

MÖNSTER

En liten smygtitt på kvällens outfit

KRÄFTSKIVAN

Igår tog jag, familjen och Felicia båten ut till sommar-stugan där vi blev bjudna på en mysig kräftskiva.
Idag har jag och Felicia bara slappat och gjort en egen blåbärs och hallonglass som blev GRYYYM! Lite senare ska jag och Alice ut och käka, känns som en perfekt avslutning på en bra helg.

MYSIG KVÄLL

Haft en mysig kräftskiva med släkten och Felicia, just nu sitter vi ute på bryggan och njuter av den sista biten som är kvar av sommaren 2012


UT PÅ LANDET


FREDAG

Nyss kom Felicia hit och snart kommer tjejerna hit och lite senare drar vi mot gården, kommer bli en grym kväll!


FISKBENSFLÄTA

Hello babeees! Nu är torsdagen över och imorgon väntar efterlängtade freeedag! Ska bli sjukt kul, woopwoop! Kommer börja halv 10 och sluta kl.13, typ asskönt. Idag gjorde Alexandra en skitsnygg fiskbensfläta på mig i skolan, hon är hur grym som helst när det gäller frisyrer. Nu ska jag ta mig en dusch och sen lägga mig i sängen och kolla nåra avsnitt på andra avenyn, PUSS

MYS

Myser i sängen med en varm kopp te och veckrevyn i mitt knä. Utanför spöregnar det..


ON THE BEACH

Tre bilder från stranden i Italien.
Jupp då överlevde man även onsdag, skönt det! haha, har hunnit med att träna idag med Jossan, Alice och Alma, är verkligen skönt att ha kommit igång med träningen igen. Nu har jag precis snabbstädat lite på rummet och ska snart slå på en film eller nåt, PUSS
btw, ni kansek har märkt att designen har ändrat sig lite, min duktiga Alice hjälpte mig idag och jag ska försöka ändra lite annat också :)

NO LIFE

Hej på er! Började ju skolan igår som de allra flesta gjorde vilket inte var speciellet kul... Idag har vi varit på G-vik med klassen, fick sluta redan lite efter tolv, hur skönt som helst! Var skittröt när jag kom hem så har bara legat och kollat på film hela eftermiddagen och varit hur rastlös som helst, haha, så tog nyss dessa nolife bilder haha

ITALIEN DEL II


NEW IN

Byxor och stickad tröja från bikbok - Shorts från Monki - Skor från Bianco.
Nu har jag uppdaterat höstgarderoben lite, tack mammi! 
Med detta sista inlägg för idag säger jag godnatt, imorgon börjar skolan igen, vill INTEE! 

ME

Såhär såg jag ut igår på talangen-finalen, shorts från Monki och toppen är från Gina

CRAZY

Bjuder på några härliga bilder på mig och Alice, hahaha älskar dig så bruuuden!!
Hade verkligen världens roligaste kväll igår med med mina underbara vänner, ni är verkligen bäst! Vi var hur knasiga som helst men brydde oss inte skit om vad andra tyckte, hahaha

TAGGADE TJEJER!!

Nu drar jag och mina pinglor iväg till talangen, vi ska göra denna kväll till den bästa!


MYSKVÄLL!

Kom nyss hem från en riktigt lyckad myskväll hemma hos min saknade Alma, går inte att beskriva med ord hur jäkla bra du är!!♥
 

DU KOMMER FÅ DET BRA, JAG VET DET

 

ITALIEN DEL I

Italienbilder från dag1-2.
Vi var i ett område som hette Cinque terre och bodde i byn Monterosso. Området är fantastiskt vackert, faktiskt aldrig varit på ett vackrare ställen än detta! 

EN DAG I SOLEN

Förlåt för sån dålig uppdatering, men igår närjag kom hem efter tjejkvällen så orkade jaginte blogga och idag har jag helt enkelt inte haft tid. I förmiddags så åkte jag upp en sväng på stan med mamma för att kolla på lite höstkläder, köpte bla. ett par jeans, en stickat tröja och ett par balerinaskor, visar bilder imorgon. Träffade även min saknade Ella, vi åkte hem till mig, badade, solade, käkade godis och chillade till max. haha du är så gryyym hjärtat! Love u

GOD MORGON!

Sitter just nu och käkar frukost och kollar på andra avenyn. Jag kollar på en sida som heter Swefilmer.com, kan starkt rekommendera den!
Idag ska jag träffa Alice, som jag har saknat den kvinnan!!


Där man mår som bäst!

Nu är jag hemma från en helt underbar vecka i Italien. Jag och familjen var på ett ställe som hette Monterosso, ett så otroligt vackert och varmt ställe vid havet. Har solat, badat och käkat god mat i massor, Älska Italien!! 
Men det känns faktiskt ganska bra att vara i hemma i Sverige nu, lite kallt men har saknat alla här hemma riktigt mycket! Imorgon kommer bilder från resan.

SUNSET DEL II

TIDSINSTÄLLT

SUNSET DEL I

TIDSINSTÄLLT
Bilderna är tagna på den sjukt fina stranden i Halmstad.
 

VIRKAT LINNE

Är just nu i Italien så detta är ett tidsinställt inlägg.
 

MOT ITALIEN!!


TAGGAD!

Sitter just nu nerbäddad i min säng och är hur taggad som helt, inatt drar nämligen jag och familjen iväg till ITALIEN i en vecka! Ska bli så himla härligt att komma bort till värmen, umgås med familjen, bada, sola och bli siktigt jävla BRUUUN! 
Men nu måste jag ta och sova eftersom att man ska upp om bara några timmar, vettetusan hur jag ska kunna sova nu...haha, har fixat en del tidsinställda inlägg till er och så kommer förmodligen ett par kompisar gästblogga. Ha det så bra så hörs vi på tisdag nästa vecka om jag inte lyckas göra lite inlägg från mobilen därborta, PUSS

SHOPPING FRÅN ULLARED

I tisdags åkte vi till Ullared, där spenderade vi nästan 7 timmar och fick med mig lite smått och gott hem...

@ebbafeldt

Några instagrambilder från Halmstad


HALMSTAD 2012

Hemma från Halmstad nu har haft det så himla bra, finns ingen finare stad. Love! Vi har tagit masvis med bilder men dom kommer upp i olika inlägg framöver.
Nu ska trötta jag ta och sova, God natt!

SUNSET

Två av alla bilder vi tog igår i solnedgången vid stranden.
Hej allihopa! Tänkte bara höra av mig och tala om att jag har det bra här i Halmstad! Vädret har inte varit jättebra men det börjar bli mycket bättre nu. Mamma, pappa och syskonen kom för ett tag sen så vi kommer stanna tills på söndag och på tisdag bär det av mot Italien!! :)

RSS 2.0