från arkivet

oktober 2012

just nu:
1. jag är sjukt glad för att det är fredag imorgon!!
2. men är samtidigt uttråkad 
3. Jag längtar till sommaren, bli bruuuun
4. Vill vara liten igen..
5. jag vill sova!!
6. jag hatar mina läskiga ljud i mitt hus
 
 

En favorit för tillfället

 
 

TUESDAY

Idag slutade jag lite innan 4, drog hem och sen ganska snabbt iväg på en springtur. Har ju längtat ett tag nu, även fast det dock var en aning halt så gick det bra. Har nu käkat en regäl middag och ska bara ta en chill kväll med tv:en. Fixade föresten mina ögonbryn igår (syns lite på bilden) hos en grymt duktig tjej här i Örebro, hon både plockade och färgade. Har ju gjort det hos henne ett par gånger och det blir alltid lika bra :)
 

DRESS

Beställde hem denna godingen från nelly nyss, ska troligtvis bäras på skolavslutningen. Vet att det kanske är lite tidigt men är så orolig att det ska ta slut bara, haha.
 
Skolan har förörigt varit bra, känns väl aldrig kul att komma tillbaka efter lov men det är ju ändå bara 4 veckor till påsklovet!! Körde ett ganska hårt pass på gymmet idag och just nu är jag riktigt taggad på att börja springa utomhus, ska fan göra det imorgon!!

#fitspo

Sportlovsveckan har verkligen varit onyttig och jag har inte tränat mycket alls. Jag märkerverkligen hur dåligt jag mår av att inte träna för då blir jag trött och irriterad på småsaker. men med start från denna vecka och frmöver så ska jag försöka träna riktigt mycket, vet att det är lättare sagt än gjort men ska verkligen frösöka. Ska inte heller äta för mycket onyttigt och träna mer än vad jag brukar. När jag väl fått in en vana så är det mycket lättae attfortsätta. Nu när det börjar närma sig våren kan man ju börja ta sig löprundor ute, det är verkligen något jag saknat!

mina brudar

Tillbringat hela helgen hemma hos Alice tillsammans med Alma. Har seriöst varit den bästa helgen på länge. Så mycketsom vi harskrattat och tokat oss, haha finns inga som jag trivs och känner mig så trygg med. Tack för att jag har er!

STORSTADEN


Bilder från de två dagarna i strostaden med bästa Alice och min sysling som vi sov hos, bilderna är även från hennes blogg som ni kan hitta HÄR

VECKANS LÅT

 
Så grymt duktig!!

SHOPPING

H&M 50:-  /   Monki 100:-   /   OHIO 129:-
Hollister 159 och 79:-   /   H&M 99:-
Weekday 40:-   / Ur&Penn 20:-/st
 
All shopping från Stockholm, är riktigt nöjd med allt och känns som att jag fi´ck mycket för pengarna. (plaggen ser inte lika snygga ut på bild som de gör i verkligheten)

Lunchar

Lunchar på Jensens med tjejerna och firar Linnéa♡


HOME

Hemma från två grymt bra dagar i Stockholm med Alice. Träffat och sovit hos saknade släktingar och shoppat en hel del. Även fast jag är typ pank nu så är himla glad för allt jag köpt, behövde uppdatera garderoben lite.
Ni får bilder på shopping mm. imorgon för nu är jag fööööör trött.. PUSS GOD NATT!!


bästa

Längtar så tills imorgon då jag och min knäppis drar till Stockholm från måndag till tisdag. Ska shoppa asmycket och bara njuta två dagar i storstaden med min fina♥

WEHEARTIT


 
spring
 
 

SATURDAY

Idag vaknade jag runt 9, har haft en chill morgon och har faktiskt inget planerat idag. Känns ganska skönt med en slapp dag. För se om jag kanske drar iväg till gymmet, har inte riktigt orken för tillfället..hehe 

Glad alla-♡-dag

Måste passa på att hälsa glad alla hjärtan dag här på bloggen! För mig har det varit en ganska vanlig dag men med lite extra kramar och kärlek. Tillbringat dagen men vänner, fika på stan och ätit go middag med familjen. Även fast sånna här dagar inte gör så mycket skillnad i mitt fall så stannar jag ändå upp och tänker lite extra på hur bra jag egentligen har det. Min familj, min släkt och mina vänner betyder så obeskrivligt mycket för mig och jag behöver dem varje dag för att må bra. Ni alla vet vilka ni är och ni ska veta hur mycket jag älskar er♡


VILLA HA SOMMAR!!

Sitter här i min ensamhet, pluggar inför no-provet jag ska ha imorgon och drömmer mig tillbaka till sommaren. Då var allt så allmänt bra, inga bekmmer och man kunde göra precis vad man ville, det finns ingen tid att passa, man var brun, varm och glad!
 
Bara två dagar kvar sen är det sportlov!! Sportlovet ska spenderas med vänner och från måndag till tisdag drar jag iväg till storstaden med Alice. Ska bli så sjukt kul!

MÅNDAG

 
de senaste instagrambilderna @ebbafeldt
Ny vecka nu då, bara nåt prov kvar innan lovet så det känns skönt! Kännd mig en aning hängig idag, ont i halsen och ganska hes så fick skippa gymmet idag.. Men hatar att vara sjuk så hoppas på att jag slipper. Snart börjar topmodell-Sverige, missat typ alla andra avsnitt men kollar ändå, haha..

bästa

du är världsbäst♥
 
Sov hos bästa Felicia inatt, vi hade en riktig myskväll med mellodifestivalen och skräckfilm. Idag bakade vi och bara chillade. Åkte ut en sväng till marieberg med mammsen, fick med mig nya träningsbyxor och en fin tröja hem. 
Kör på sista veckan innan sportlov nu, ska bli så skönt med lite ledighet! 

Be alright

Hade en toppen fredagskväll med fina vännerna igår, så himla glad för att det är helg! Det är ju bara nån vecka kvar till sportlovet!! Sov hos Alma inatt och idag har vi bara chillat. Snart drar jag iväg till bästa Felicia, va ett tag sen vi sågs, PUSS

GYM

Vart ganska mycket gymmande de senaste dagarna, tränadebåde i måndags, onsdags och idag. Det är så mycket roligare att gymma än att gå på pass och jag blir i alla fall mer motiverad. Man kan lixom gymma när man vill men försöker ändå ha några bestämmda dagar i veckan så att man får in en vana och orkar dra sig iväg. 
 
Nationella i onsdags gick förhoppngingsvis ganska bra, vi har ju nationella imorgon också då vi ska skiva uppsats, är himla nervös men jag håller tummarna. Visst är det frustrerande att inte kunna förbereda sig?

LET HER GO

 
Finste låten för tillfället!
Har vart en riktigt bra dag idag, även fast vi slutade 4 så gick dagen snabbt ändå.
Vart asglad i princip hela dagen även fast jag vetat att första nationella provet i svenska är imorgon. 
Vill inte hålla på och stressa upp mig så mycket i onödan, det är säkert inte så svårt som man tror och man kan faktiskt inte göra mer än sitt bästa. 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen så att jag kan sova ut ordentligt, puss
 

SÄFSEN

Haft en sjukt bra helg uppe i Säfsen med världens bästa, så mycket skratt och tokigheter som vi hittat på kommer jag sent glömma, haha men det är just därför jag älskar dig!♥

RSS 2.0