Underbart!

Hej på er! Har det riktigt jävla bra i Kroatien, solar och badar som aldrig förr och tar det lungt. Vi har nu lämnat Brac där vi bodde först och tagit oss till en jättemysig stad söm heter Trogir. Vädret är ganska bra förutom lite växlande molnighet. På onsdag drar vi hem, saknar er alla asmycket!


mina fina föräldrar

Tidsinställt
Älskar er så otroligt mycket mamma och pappa. Kan inte tack er nog för allt ni gjort för mig♥
 
 

last summer

Tidsinställt
Bilder från frörra sommaren då jag och familjen besökte Italien, chinque terre (de fem byarna.) Det var utan tvekan det finaste stället jag sätt och bästa resan jag gjort hittills. Fanns så mycket att se och jag kommer defenitivt att återvända dit nån gång!
 

Today

Som jag har längtat och nu är dagen äntligen här! Om bara nån halvtimma går flyget mot Kroatien och det ska vara mins 36 grader där. Ska bli så skönt!
Gårdagens midsommar var toppen och vädret var nästan perfekt!
Vi hörs♡


bye

Nu drar jag mig alldeles strax mot landet för att fira midsommar med släkten och i övermorgon går flyget mot Kroatien! Kommer hem den 3:e sånu hörs vi inte på ett tag men har fixat några tidsinställda i alla fall. Ha det så bra, puss!
 

härligt!

Igår när jag va på stanoch käkade lunch men lillasyster.  //  Jag idag vid poolen.
 
Hej! Idag har jag inte gjort nåt speciellt utan bara tagit en lugn dag hemma och njutit av det härliga vädret. Om bara 3 dagar åker jag till Kroatien med familjen,Felicia och massa andra, längtar till nåt enormt!! Tiden har gått så himla fort ju! Har precis packat klart, känns som att jag har hela garderoben med, har verkligen försökt att prioritera de viktigaste fast jag ska ju ändå vara borta 10 dar. Redan imorgon åker vi till sommarstugan för att förbereda och fira midsommar med släkt och vänner. Fullkommligt älskar sommaren och har typ lyckorus hela tiden! 

gillar!

 
 
  
 
 
Fick en fråga här för ett tag sen då em tjej undrade vilka mina favoritlåtar va så tänkte att jag skulle göra ett inlägg med några av de låtar jag lyssnar på just nu. För er som vill veta så har jag en väldigt blandad musiksmak, haha

känner mig inte motiverad

Sov hos Felicia inatt och idag tog vi en sväng till marieberg och sedan tvingade jag med henne till gymmet. Är så himla dålig på att träna just för tillfället, har aldrig motivationen på sommaren och man skjuter lätt upp det, blir typ bara latare och latare. Är det samma sak för er? Eller hur gör ni för att hålla igång? Vad inspirerar er? Skulle va jättetacksam om ni skulle vilja skriva en kommentar här nedanför, puss

2 svartvita

Hej! Juste denna söndag är det riktigt skönt med sommarlov eftersom att man slipper söndagsångesten. Känner mig även förövrigt jävligt glad idag, har hela sommaren at se framemot! På lördag bär det av mot Kroatien men kan knappt fatta att det är så snart, känns som att vi bokade igår ju! 
Idag ska jag träffa Felicia, som jag saknar. Vi ska nog planera lite packning inför Kroatien, snacka och ha det mys. Men ni får ha det så bra, puss

skolavslutning

Bilder från skolavslutingen, va en jättefin avsluting med mycket tårar, skratt och kramar. Trode inte det skulle kännas så jobbigt men kommar sakna alla något enormt!♥

insta

Några av mina senaste instagrambilder, heter @ebbafeldt där och ni får mer än gärna följa mig där

avslutningspresent

Fick detta pluss massa pengar som avslutningspresent av mamma, pappa, farmor & farfar, mormor & morfar

Lite om mig

 
Vad är ditt andranamn? Maria Eleonora
Hur lång är du? 160 cm
Hur mycket väger du? 55 kg
Minst nöjd med dig själv? jag har komplex över mina lår/ben och min längd (vill va lääängre!!)
vad är du mest nöjd med? Att jag oftast är på bra humör
Har du sårat någon med flit? nej!
Vilken webbsida besöker du oftast? facebook, swefilmer och blogg.se
Vem i din familj kommer du bäst överens med? pappa
favorit mat: Gillar typ all mat men en god köttbit och somrigt tillbehör är ju gott!
Är du kär? nej
Vem bråkade du senast med? mamma tror jag
Har du varit i slagsmål? ja varje dag fan
Är du rökare? fy nej
 Snusar du? blää nej
Ditt civilstånd? singel;)
Är du nöjd med det? ibland, ibland inte
Är sex viktigt i ett förhållande? beror på
Vem kysste du senast? hemligt
Har du varit kär på riktigt? ja 
 Har du varit ihop med någon du älskat? ja
Ditt längsta förhållande? typ 2 år med en kille i 3:an tror jag, om det nu räknas 
Ditt äldsta strul? 96:a
Ditt yngsta strul? 97
Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt? kanske 93 typ. men om man verkligen 
älskar någon så tror jag inte att åldern har så stor betydelse
Vad för sorts killar faller du för? killar med blont/brunt hår och fina blå eller bruna ögon 
och charmiga, omtänksam
Vem litar du på till 100%? många, orkar inte skriva alla
En snygg person? Ryan gosling, Channing tatum, Zac efron (mer än en då)
En bra artist? Beyonce!
Vilken är din viktigaste ägodel? mobilen tror jag
Hur ser din drömkille ut? Typ som Ryan Gosling
Är du homofob? nej
Har du tandläkarskräck? nopp
Hur många har varit otrogna med dig? ingen
Är du helsvensk? japp
Har du fått ditt hjärta krossat i år? no
En sak du hade velat ändra med ditt liv? Vet inte
Vad är du rädd för? att nån jag älskar ska försvinna från mig
Liknar du din mamma eller pappa? mamma tror jag
Är du lycklig? jadå!
Brukar du använda smycken? Har typ örhängen varja dag och ibland armband och halsband
favorit affär? Bikbok, hm, topshop mm.
Vad är viktigt för dig i ett förhållande? Humor och tillit
Är du en djurvän? absolut!
Vad vill du bli i framtiden? ingen aning faktiskt

sommarlov!

 
Såhär såg jag ut idag på skolavslutningen, var dock inte lika tårögd och sminket satt som det skulle då jag tog dessa bilder imorse. Det var en jättefin skolavslutning och fylld med mycket glädje och massa tårar, man inser ju nu vilken fin klass man haft! spelade en låt med Josefin och michaela ''save it for a rainy day'', har spelat i musikprofilen med dom sen 8an, vi har haft det så jäkla kul tillsammans! Efter skolavslutningen åt vi på coco Thai och hade det riktigt mysigt. Var en underbar dag! Hinner tyvär inte lägga upp fler bilder från skolavslutningen nu eftersom att jag ska iväg och tälta med klassen, är övertygad om att det kommer bli en asgrym kväll!
Kan knappt fatta att jag fått SOMMARLOV NU!!!

The day

Jag har hela tiden vetat att denna dag skulle kommit men alltid tänkt att det är så långt kvar och på nåt sätt skjutit upp det i mitt lilla huvud vilket gör atta all känslor kommer på en och samma gång. Idag ska jag lämna min underbara klass och det är nog sista gången som vi kommer ses alla tillsammans, När jag tittar tillbaka på bilderna från klassresan och balen kan jag inget annat än att le och va så jävla glad och tacksam för att jag fått uppleva dessa 3 år tillsammans med er! Det har varit 3 galna år av både toppar och dalar men det har vi lätt tagit oss igenom tillsammans. Ni är guldvärda allihopa och kommer varken glöma er eller alla de minnen vi har. Älskar er♥

Bal det 2

Fler bilder från igår, älskar er♥

Bal del 2

 

Bal del 1

galet mycket mingelbilder♥
En av som bästa kvällarna i mitt liv ägde rum igår på avslutningsbalen. Va en helt underbar kväll med massa fina människor, go middag och dans flera timmar i streck. Jag som inte är van att gå med höga skor fick ju såklart skitont i fötterna så det slutade med att jag fick dansa barfota, haha. Alla kunde verkligen bjuda på sig själva och man skämdes inte, hur kul som helst! Va en kväll blandad med både sorg och glädje som jag fick dela med som abslut härligaste, detta kommer jag sent glömma♥

prom 2013

 
Såhär såg jag ut på balen igår, hade på mig en klänning från asos och sminkningen gjorde jag på makeup store, va en grym kväll!

läängtar

bal imorgon och jag är sjukt taggad! 

3 dagar kvar

inatt sov Felicia här, inte träffat henne på flera veckor så det va skönt. Igår var vi ute en sväng på sjön med pappa, åkte förbi katrinelund och mös där ett tag. På kvällen kollade vi film, käka godis och snackade om allt mellan himel och jord. idag har vi haft en liten spadag med ansiktsmask, ögonbrynsplockning mm. Nu har jag precis fixat klart mina naglar och taggar inför imorgon då det är bal!! Känns som att den kvällen kommer bli ett riktigt fint minne men det känns dock bara tyngre och tyngre att lämna min underbara klass.. 
Är ju bara 3 dagar kvar nu sen SOMMAROV och och Kroatien om 13!! Det är sick så fort tiden kan gå

ma gurls

två blider från gårkvällen.
 

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och idag ska jag träffa min saknade felicia, det var sjukt länge sen vi sågs så det ska bli jättekul! 

kalket

bilder från gårdagen

det känns som allting faller ner


ledig

Ännu en härlig dag i solen, vart iväg på stan för lite studentfirande och nu ska jag iväg för att möta upp tjejerna. Vi ska käka picknick och ha en mysig kväll!


new in

3 toppar från bikbik 200:-   //   Vitt skal från marknaden 60:-
Båda plaggen från bikbok 49:- st
Allt från bikbok för bara 120:- alla delar kostade 10 st ink. badräkten. Galet va?!?
Bh från h&m 75:- och bronzepuder från apoteket 25:-
 
Bilder på det jag köpte under marknadsafton igår.

tja

Haft två riktigt härliga dagar i det sköna vädret som infinner sig i Örebro stad just nu. Igår va det tidig morgon och marknadsafton, shoppat en del och fick väldigt mycket för pengarna. Inatt sov bästa Linnea här och idag har vi varit iväg till kalket med massa sköna människor, badade och solade en hel del. Himla härligt så detta ska lätt göras om snart! Ikväll ska jag iväg och träffa vänner men är rätt slut efter all sol.

sleep

Skulle just nu behöva sova eftersom att jag ska upp halv 6 imorgon.. Vi ska ha en så kallad tidig morgon med skolan och slutar kl 9. Är ju även marknadsafton imorgon, tänkt att shoppa loss riktigt ordentligt om det finns nå bra grejer. Nejmen nu bör jag nog ta och sova så at jag inte är alltför dör imorgon, god natt!

bebis♥

 

monday

Tja! Haft en asgrym start på veckan och vill ingen annat än att umgås så mycket jag kan man klassen nu innan vi splittras, för fy tusan vad jag kommer sakna alla<3

Ska snart dra iväg mot Alma, ska diva där med Claudia och Jossan och vi hade tänkt att sova under bar himmel. Va en helt spontan idé så varför inte börja bocka av sommarlistan redan nu;)


DM retro

HÄR//HÄR//HÄR
DM retro har så sjukt snygga kläder!!

det bästa jag har

älskar dig syster♥

weekend

Vi tog båten direkt efter skolan till katrinelund där vi åt en mysig middag, umgicks med några vänner och sov i båten. Vädret under fredagskvällen var utan tvekan helt fantasktisk!
På lördagen drog vi vidare till stugan. Där fiared vi min kusin och även mormor och morfars 50-åriga bröllopsdag, så detv var speciellt! hade en riktigt trevlig kväll
 
 
 

ingen söndagsångest

Tja! haft världens mysigaste helg med mina nära och kära ute på landet och sjön. Ska precis ladda över bilderna från helgen som kommer upp snart.
Nu kör vi på kort skolvecka eftersom att vi är lediga torsdag och fredag, vi är ju klara med allt skolarbete och imorgon är sista ''riktiga'' skoldagen, det är härlig kännsla att inte ha någon söndagsångest!

RSS 2.0