åre 2013

Kom hem från en underbar vecka i åre idag och här har ni några bilder.
Stormtrivs verkligen där, frisk luft, umgås med familj och släkt, ingen stress, fint väder och myscket slalom! Vi har främst åkt slalom men även lite längd, skoter och sen provat på kait men vi har nog aldrig haft så tur med vädret. Veckan har varit heöt fantastiskt men det ska blio skönt att somna i min egna säng inatt.

bloggtips

http://glossfashion.com/le-happy/
Snygg tjej med sjukt grym stil!!

▲It's been written in the scars on our hearts▲

 

P!NK - just give me a reason

 
 

EYES

Denna vecka har varit ganska intensiv med mycket plugg, no-nationella och inlämningsuppgifter. Imorgon är jag ledig från skolan eftersom att jag och familjen åker upp till åre. Ska stanna där till söndag nästa vecka så blir borta ett bra tag med ska försöka fixa lite tidsinställt men kommer förhoppingsvis att kunna blogga lite därifrån, teckningen är väl inte helt hundra. 
Men nu känns det verkligen som att jag kan pusta ut, ja har lov och är ledig! 

MIN FAVORIT

Modell: syster   fotogarf och redigering: jag

19 mars



SIS


I see you, you look up and smile

fotograf: Alice Ståhlberg
Denna söndag har mest spenderats hemma med massa no-plugg inför nationella. Var uppe på stan en sväng med mamma, fick med mig en ny foundatin, puder, ljusblå jeans och ny väska. Tack mammi! 

WANTIES

 

FINASTE VÄNNEN

älskar dig till tusen babe, kan inte fatta att vi snart inte går i samma klass längre..

FOTO

Grymmaste tjejerna, älskar er!♥

FREDAG

Nu är det fredag och jag är asglad!!!

130313

Tja! Har för tillfället ganska mycket plugg vilket gör att jag inte får så mycket tid till bloggen.. Men de två senaste dagarna har jag hunnit med att testa på att bada isvak, varit på bio med saknade moster och idag har jag pluggar asmycket no med Jossan som sover här ikväll!
Imorgon fredag, heeeeeelg!!!!


I thought that you'd always be there, I would have followed you anywhere

 

SPRING

 
spring
 
 

SHOPPING

 

STOCKHOLM

På fredag slutade jag innan lunch och runt 1 gick tåget mot Stockholm. Vi tog tunnelbanan till hotellet som låg i solna inne i en galleria. När vi kom dit fick vi reda på att Ulrik spelade i just den gallerian vi va på så vi gick dit men eftersom att kön va så lång så orkade vi inte stå där men det var kul att se honom irl i alla fall. Vi gick upp på rummen, gjorde oss iordning, hann shoppa i gallerian en snabbis och runt 6 gick vi bort mot friends arena för att kolla på genrepet. Arenan är så sjukt stor och det var 100 gånger coolare att se på alla framträdande live med allt ljus och stämning. Efter showen drog vi tillbaka till hotellet där vi chillade resten av kvällen. På lördagen körde vi på en heldag med shopping även fast viinte hann in i så speciellt många butiker så hittade jag en del. Vi lunchade på vapiano, som har så sjukt god mat där!! Lite senare på kvällen gick tåget hem till Örebro. 
Hade en så himla grym helg! Synd bara att det gickså snabbt.. 

SUNDAY

Kom hem från Stockholm sent igår kväll, har haft en av dom bästa helgerna på länge! Shoppat en del och haft så jäkla kul! Idag har jag varit hemma, slappat galet, städat och nu bör jag egentligen komma igång med plugget men har ingen lust som vanligt.. Så redigerar lite bilder från helgen istället

MOT STOCKHOLM

Om bara några minuter går bilen till tågstationen och vidare mot stockholm! Kommer bli lite dålig uppdatering idag och imorgon. Men ni får ha en trevlig helg!

EGO

Tja! Idag har jag som vanligt vistats i skolan sedan åkte jag hem och pluggade och ikväll har jag varit iväg med Alice, Josefin, Ara, Linnéa och Alma till gården där vi fick hjälp av en fotograf och fick ett par fina bilder. Just nu är jag sjukt trött men kan knappt vänta tills imorgon då jag drar mig iväg till Stockholm för shopping och genrep för melodifestivalen-finalen med familjen och vänner bla. Felicia. Kommer bli en grym helg!!

DAGENS + FACELOOK

Jenasväst - H&M   T-shirt - Hollister   Mössa - Cubus   Jeans - Bikbok

STAY

 
himla fin låt

DAGENS


MONDAY

våren 2012

Så sjukt skönt att vårluften börjar komma och solen äntligen kan titta fram! Kunde faktiskt ha på mig skinnjackan idag!

ANTON EWALD

Dööösnygg

instaweek

Haft en skön helg med vänner I fredags var jag hos Olivia och firade henne och efter det sov Jossan och Alma här. På lördagen tog vi det bara lungt, va ute på en joggingrunda och kollade film. Gårkvällen spenderades med Alma, mellomys och snack. Idag ska jag träffa min saknade Irma som jag inte sett på aslänge, vi ska ut till marieberg för lite shopping. PUSS

RSS 2.0