monday

Ber om ursäkt för den sämsta uppdateringen nu i helgen men har inte haft tid eller ork till att blogga så fick bli en liten bloggpaus. I fredags var jag med och överaskade felicia som fyllde i torsdags sedan drog vi på partaj och Felicia sov här. På lördagen slappade jag bara och på kvällen firade vi farfar. Igår tog jag och jossan en lång löprunda och resten av dagen va riktigt bra!
för tillfället måg jag väldigt bra, är ganska pigg och har inte alls mycket plugg. Nu ska jag krypa ner i sängen och slå på någon bra film, gud va skönt det ska bli! imorgon är det redan oktober!

10 saker om mig

 
jag tycker det blir jobbigt att ha folk runt omkring mig hela tiden, behöver egentid
jag är väldigt höjdrädd
jag får ofta prestationsångest
jag har förbi för spindlar
jag har väldigt lätt för att ''koppla bort'' när jag är koncentrerad på någonting, hör i princip inte vad folk säger till mig då
jag älskar att kolla på film
jag har aldrig haft ett långt förhållande
jag hatar att ha tjocka jackor på mig, känner mig så stor då haha
jag har svårt att säga nej
min högsta önskan är att få besöka usa, främst new york
 

.

 

PARTYTOPPAR

HÄR // HÄR
Två assnygga topper från Nelly som jag hittade när jag bläddrade igenom sidorna med massa linnen. Det ljusrosa linnet finns dock inte i min storlek men får hoppas på att det kommer in, vill verkligen ha!

Studiedag

Idag blev det en liten sovmorgon eftersom att vi har studiedag, jätteskönt! Är dock tvungen att plugga och de kommer ta i princip hela dagen men ska försöka hinna med ett gympass och senare ikväll blir det troligtvis en myskväll med brudarna. Sitter just nu nersjunken i soffan med en stor och gosig film runt mig och dricker apelsinjuice. Borde fortsätta skriva på min histroriauppsats men tankarna glider iväg så himla snabbt..♥

lycklig.

har nu under en lång period kännt mig så otroligt lycklig, glad och jävligt tacksam. Tacksam för allt jag har, vänner, familj och övriga personer som finns där och gör mig glad. Att känna sig omtyckt och älskad av er är något utav det bästa som finns och det finns ingenting som jag skulle vilja ändra på. Det känns helt meningslöst att sitta och grubbla på saker och fel i mitt liv som jag vill ändra på, det är livet helt enkelt för kort för. Misstag och mindre bra val mår jag inte dåligt av längre för det är dom som satt lett mig till den jag är idag. Jag har dock inte riktigt kommit underfun men vem lilla jag är än men antar det aldrig riktigt kommer gå att svara på. 
Men när jag är för lycklig ibland så kan jag nästan bli orolig för att jag är för lycklig om ni fårstår vad jag menar. Man är rädd för att den härliga kännslan ska  ta slut och frörsvinna, att någonting hemskt ska hända och allt bara vänds helt upp och ner. Blotta tanken kan få mig att rysa till. Har ni någonsin kännt så?

SHEINSIDE

Igår fick jag hem mina sminkborstar som jag beställde från sheinside för 3 veckor sen, va lång väntetid men det va det värt. Dom kostade bara 140:- och verkar riktigt bra faktiskt!
 

HÖSTKYLA

Under de senaste dagarna har jag verkligen kännt hur höstkylan kommit, imorgon när jag börjar 8.20 kommer det garanterat va svinkallt! usch..Men det är ju faktiskt fredag imorgon, känns som att det kommer bli en lyckad helg! Imorgon blir det gym med Felcia, är för tillfället sjukt sugen på att träna!!

kärlek.

 
 

plugg..

Dagarna bara flyger förbi och för tillfället känner jag mig rätt stressad. Har fått väldigt många inlämningsuppgifter så vill just nu bara göra klart allt och ta helg! Är himla taggad på karrofesten som är om ca 3 veckor!!

MONDAY

fotograf: felcia

Photoshoot med felicia

denna tjej är väldens underbaraste, finns inte ord för hur mycket du betyder för mig!!
Sov hos felicia inatt, hade en jättetrevlig kväll igår!! Idag vaknade vi rätt sent, tvingade iväg oss till gymmet trots att vi var sjukt sega. Blev lite ben, rumpa och mage.
Har försökt plugga ikväll men kunde verkligen inte koncentera mig, va för trött haha. Vill bara att nästa vecka ska gå riktigt fort så att det blir helg igen!!

here without you

Idag vaknade jag runt 9, slog på en film och bara mös hela morgonen. Drog ut på en löprunda vid 12, va 6 dagar sen jag tränade sist eftersom att jag varit förkylld hela veckan. Va så skönt få kämpa lite! Nu har jag duschat, ätit och fixat mig och ska snart iväg till Felcia där det blir kräftskiva ikväll. Ska bli jättetrevligt!!

min babe

sitter just nu och lyssnar på boyce avenue och njuter som vanligt av att det är helg!! Idag har jag varit en sväng på stan med Ara och Alma, kollat runt och försökt hitta lite sygga höstkläder utan resultat. Vill verkligen hitta en snygg stickad tröja men assvårt, känner mig så jäkla stor i dom.
Kom nyss hem från Alice där vi hade en liten myskväll tillsammans med Josefin och Ara, snackade, lyssnade på musik och käka godis. Imorgon ska jag försöka hinna med att träna, förkylningen att typ släppt nu och orkar verkligen inte vänta, har ju inte tränat på hela veckan..
 

true.

 

Det kommer alltid finnas en hand för sig någonstans

Onsdagar är alltid värst för mig, börjar 8.20 och slutar 15.10, när man lägger sig på onsdagskvällarna så kan man i princip säga att det är helg för torsdagarna går så jäkla snabbt för mig i alla fall. Känner att förkylningen har släppt lite, är glad att det inte blev nån dunderförkylning. saknar gymmet men får vänta några dagar tills jag känner mig helt 100.
 

9/11♡

 

Brains out

 

höstförkylning

Haft en ganska bra start på veckan förutom att jag kännt mig lite hängig hela dagen, sista lektionen va jag alldeles varm, känns som att jag håller på att åka på en riktigt förkylning... Skulle egentligen ha gymmat idag men istället drog jag hem, bädde ner mig i soffan, pluggade lite och drack te i massor. Hoppas, hoppas, hoppas att jag kommer lindrigt undan har verkligen inte tid att va sjuk nu..
 

monday

byxor - carlings   //   tröja - bikbok   //   klocka - ur&penn
Invigde min nya tröja från bikbok idag, älskar den! Fast va tvungen att ha en säkerhetsnål för att den inte skulle åka isär, haha

HÅKAN

 
Den 20e december kommer bästa Håkan hit till Örebro för att spela. Jag och massa tjejkompisar fick tag på biljetter tack vare mamma, tack som fan!! Längar något enormt, bara 103 dagar kvar!

sunday

bilder från den senaste veckan:
1. Om 103 dagar får jag se älskade håkan♡  //  2. egopic från i fredags  //  3. Jag och min babe Claudia!
4. Lyxfrukost med bäsat Felicia!  //  5. Gym med min snygge vän Alma  //  6. Bild från igår, va en underbar kväll!

Cause there’ll be no sunlight If I lose you, baby

Vet att jag suger på att uppdatera men har varit rätt mycket med skolan och kompisar just nu, så hittar inte riktigt tiden. Men jag trivs faktiskt jättebra på Thorén och med klassen så det känns otroligt skönt!
 
Just nu ligger jag nerbäddad i min säng, käkar godis och lyssnar på Boyce Avenue som jag för tillfället är helt nerkärad i. Helt sjukt hur musik kan beröra en och väcka så mycket minnen. 

Skolfoto

BP13A
Hade skolfot idag, blev inte alls nöjd men det blir man ju typ aldrig.. 
Slutade hlav 4 idag och då drog jag, Alma och Jossan iväg till gymmet. Vi körde ett hårt ben, rumpa och magpass. Resten av eftermiddagen/kvällen har ägnats åt plugg och idol. Snart helg, redan torsdag imorgon! Gud så skönt det ska bli!

höst

 
autumn
 
Det är ju bara i början av september och jag börjar redan känna av den kalla hösluften, är snart dags att ta fram alla varma och stickade tröjor. Höstmodet går ju inte annat är att älska!

det är så jag säger det

Haft en så himla bra helg och tiden har inte gått lika fort som den brukar. Är så tacksam för att jag har så finna människor runtomkring mig

RSS 2.0