FREDAG!!

Äntligen helg! Nu ska snart jag & Alice dra hem till Alma, sover där inatt och kommer ha en awezome kväll!!

PUTA MED LÄPPARNA

Snygg bild på mig och Alice 
Ikväll har jag varit iväg på öppet hus på Karro, har verkligen beslutsångest över vilken skola jag ska ta, antingen Thorén eller Karro.. Har verkligen ingen aning och skulle verkligen behöva nån som gjorde valet åt mig, haha men får väl tänka på att det inte är precis nu som jag ska välja.
Nu har jag precis skrivit klart Eng och hemkunskap, riktigt skönt det så nu ska jag unna mig en film och te, PUSS

BOUND TO YOU

Onsdagar är seriöst de värsta dagarna i veckan fast idag fick vi i alla fall sluta nån timme senare. Hade matteprov vilket jag tror gick bra, har massa annat i skolan just nu så försöker göra klart det mesta. Redan torsdag imorgon och snart helg, sjuuukt skönt!!

The story

 


FREDAGSKVÄLLEN


Bilder från fredagskvällen, några snoddejag från Alices blogg. Ni ör så sjukt bra tjejer, älskar er!

INSTAWEEK

Tjaba, redan söndag och haft en sjukt bra vecka! I helgen har jag festat med fina vänner och inatt sov Felicia här, vi hade en riktig myskväll med film och gott! Har precis käkat en god middag och kollar på solsidan. Hoppas nu mår bra! PUSS 

FREDAG

Ikväll blir det fest med brudarna, såååå skönt med helg!


20121122

Torsdagen är redan över och det känns för jävla bra, imorgon är det fredag, kommer bli awezome då det blir fest men fina vänner! fett taggad!!
 
Varit på gymnasiemässa på skolan ikväll, är ganska bestämmd på karro eller thorén natur men vettefan. Mitt huvud är just nu mosat och bombat med info, oooorkar verkligen inte... Ska bli skönt när allt är över med gymnasie och nationellt osv. PUSS

Onsdag

saknaaaa sommaren, speciellt Halmstad♥
 
Onsdagar är verkligen dom värsta dagarna, långa och tråkiga. Har varit iväg och tränat på friskis&svettis så här ligger jag nybadad och fräsch. Ska snart slå på en film och gosa ner mig, är helt totalt utmattad och känner att träningsverken sakta men säkert börjar märkas... ajaj. Hoppas ni mår toppen, PUSS

Gotta be strong, gotta move on

Tja! Sorry för att jag inte bloggade igår men orkade verkligen inte.. Denna dag har varit bra men lång. Vi hade musikcafé ikväll vilket gick ganska bra, sjöng på 3 låtar. Älskar verkligen att sjunga! Tänkte att jag kanske skulle lägga upp nåt klipp från ikväll nån dag, skulle ni vilja se? 
Just nu längtar jag bara till julen, mammsen har redan börjat julpynta vilket inte gör mig så mycket. Njuter gärna av julen så länge som möjligt, mysiga hemmakvällar med ljus och film. Nu ska jag sätta på portkod 1321, välrdens grymmaste serie! PUSS

BIO

Nu drar jag iväg på nya twilight-filmen med Alma, så taggad!!!

STYLE

autumn
collage by me

ÖGONGODIS

Zac Eftron verkligen världens snyggaste man!! DÖÖÖR SÅ SNYGG! Kan dregla över honom i timmar..
 
Sov hos Alma igår med Josefin, vi skulle egentligen på fest men det blev inte så. Istället satte vi oss på nån buss, viste inte vart vi skulle eller nånting ovh så satte vi oss på mcdonald och käka glass, haha. Riktigt lyckad kväll i alla fall, ni är gryma!
Idag blir det en riktig mysdag och kanske lite plugg om jag orkar. Ikväll blir det nya twilight med Alma!!

GRATTIS LILLEBROR!

Grattis min fina lillebror på 14-årsdagen! Du är världsbäst och betyder så himla mycket för mig, hoppas du får en bra dag nu! Älskar dig♥

MOT MARIEBERG

Nu ska jag alldeles straxt träffa min otroligt saknade Ella, vet inte när det var senast?! Vi ska ta bussen till Marieberg och kolla runt. Kommer bli toppen!

Black'N'White

Finally friday! Hade en mysig eftermiddag med Alice med fika på stan. Snart kommer brudarna hit för lite mys, ha en bra fredag! PUSS

SIS

Tog en sväng på stan med lillasyster idag för att hitta present till brorsan som fyller på lördag. Förövrigt har dagen varit riktigt bra och har precis storstädat i mitt rum. IMORGON ÄR DET FREDAG, YEY!!

MITT I VECKAN

Har haft en riktigt tuff dag i skolan, onsdagar är fan värst! 8.10-16... men antar att jag för vänja mig, det är säker värre i gymnasiet. Svängde förbi mormor och morfar idag för att plugga lite innan jag drog iväg till kulturskolan för att testa på soul & gospel. Var riktigt kul med all energi och rytm, passade mig riktigt bra! Nyss skrivit klart min 16 sidor långa uppsats om islam, judensm, hinduismoch buddhism, så himla skönt så nu ska jag gosa ner mig i sängen och slå på en riktigt bra film! PUSS

THIS IS THE BEGINNING

 

Hej på eR! Haft en helt okej tisdag, mycket plugga och spruta. Har suttit i flera timmar för att skriva på SO-uppsats men snart är den klar. Nu har jag precis tagit en varm dusch och ska nu käka en go klementin, ha det bra!


DAGENS

Kavaj - mammas   Linne - hollister   Jeans - bikbok   Skor - scorette

I will never be afraid if you stay

Denna söndag ska jag inte göra något speciellt alls, bara slappa och plugga en del.

FARS DAG♥

Grattis pappa på fars dag! Jag är så himla glad för att jag har en sån bra pappa som dig. Du har hjälpt mig att växa ända sen jag var liten och finns alltid där vid min sida. Jag är så stolt över att kalla dig för just min pappa, älskar dig!

LÖRDAGSKVÄLL

Precis avnjutit en riktigt god middag tillsammans med familjen. Känns som att det var ett tag sen jag spenderade en riktig myskväll med dom så tänker faktiskt bara vara hemma ikväll och slappa. Jag hoppas ni har det bra, PUSS!

BIKBOK

Här är bilder på det jag köpte på bikbok-rean + en klänning men den fsatnade inte så bra på bild så får visa den sen. Halsbandet kostade 60:-, tröjan 100 och mjukisbyxorna 150:-

FRIDAY BITCHES

Fan äntligen fredag hurrni, så grymt skönt! Ikväll ska jag umgås med vänner sedan ska Alma sova hos mig, kommer bli en asbra helg!!


MIN SAKNADE

Imorgon ska jag träffa min fina Irma, så jag saknar dig!♥

20121108

hej snyggingar! Känns så obeskrivligt skönt att det är fredag imorgon! Har jobbat så himla mycket på min SO uppsatsi veckan men ändå kommer jag ingen vart.. Kommer bli sköt att ta en paus i några dagar.
Var 50% på hela bikbok idag så drog upp med Alice och Ara på stan för att shoppa loss. Fick med mig några snygga plagg hem som jag får visa i helgen. Annars har väl dagen varit helt vanlig antar jag. PUSS

MIN ÖGONSTEN

             
 

VARMA FÄRGER

Kamera: nikon D3000  Fotograf: Josefin  Modell: jag

TUSEN TANKAR SOM SNURRAR

tja, första dagen efter lovet avklarad men känns sjukt tungt orkar inte med skolan. Tusen tankar snurrar i mitt huvud just nu och jag vet knappt vad jag tänker på... Stressad, nervös, orolig, glad. Blandade kännslor så att säga men antar att det bara är en fas jag går igenom just nu. Det var ju så himla skönt med lov, långa, slappa dagar med tid till allt. Nu kommer vardagsstressen tillbaka och man får panik (i alla fall jag) för att inte tiden ska räcka till till allt.. Men får väl helt enkelt blicka framåt och längta efter jullovet!

HÖSTLOVET

Fy tusan vilket bra höstlov jag haft!! Har ju alla mina fina vänner att tacka för det. Hunnit med så mycket, Stockholm, fira halloween, träffat vänner, fotat och bara haft det allmånt bra! 
Nu ska jag avsluta lovet med att ha en mysig kväll framför solsidan med familjen och käka kladdkaka, mums!

LÖRDAGSKVÄLLEN

halloj, sorry för den dåliga uppdateringen de senast dagarna och min ursäkt får bli att jag chat velat utnyttja det sista dagarna av höstlovet så har helt enkelt inte haft tid. 
Igår kväll var jag iväg på fest med vänner och annat skönt folk, bilderna ovan är från igår och några är lånade från Alices blogg. Hade sjukt kul! 
Nu ska jag iväg och träna med mamma och senare blir det en hel del plugg.. Känns ju inte alls kul med skola imorgon:(

GRATTIS MIN ÄLSKADE!

GRATTIS VÄRLDENS UNDERBARASTE PÅ FÖDELSEDAGEN!!♥
Dig har jag känns ända sen dagis och vi har ståt varandra nära i så många år. Du finns alltid där för mig vad som än händer och jag kan lita på dig till 110%! Vi kan varandra utantill och utan dig vid min sida vet jag ej vem jag skulle va.
Så många kriser vi gått igenom men klarat oss ur tillsammans. När jag mår skit är du den som lyfter upp mig och säger att allt kommer blir bra. Du finns alltid där i alla lägen!
Jag kan skratta mig lycklig när jag är med dig, vi har så knäppa idéer och det går inte en minut innan vi spårar! När jag sitter och kollar igenom alla bilder genom åren kan jag inte sluta le, så knäppa, så galna, så betydelsefulla! Vi har så sjuuuuukt många minnen tillsammans som jag sent kommer glömma.
 
Jag säger det så sällan men fy tusan vilken bra vän du är och jag kan inte tacka dig nog för allt du gjort för mig. Alla borde ha en vän som dig!
 
Idag är det din dag och jag hoppas du får världens bästa 15-årsdag för det är du värd! Love u puss!

SHORELINE

 
Grymt fin låt!

KVÄLLENS OUTFIT

Haft en underbar men läskig kväll med mina fina vänner! Men nu är jag riktigt trött efter en lång dag så ska snart dejta sängen.

RSS 2.0