Valborg

Ikväll är det Valborg! Ska umgås med vänner, grilla och ha det jävligt bra♡


wanties

http://www.madlady.se Snygga skal till asbra priser!

OBEY

Dagens outfit. Shorts - Monki  //  Linne - Ohio  //  Jacka - T-shirt store  //  Solglasögon - h&m
Har åkt på en otrevlig förkylning sähär till veckoslutet så är rätt seg, beror nog på att jag trott att vädret varit varmareän det är och gått runt i för tunna kläder.. men man blir ju så jäkla sugen på att börja använda sina shorts och tunnare toppar. 
imorgon är det dags för skriftliga i engelska nationella, får hoppas att det går bra.

VÅR

bästa♥

27 april

Sorry för den så dålig uppdatering men har inte haft nån inspiration till bloggen på senaste tiden.. Lägger även mycket tid på plugget just nu.,
Var i alla fall superskönt att få helg igår! Felicia sov här inatt och vi hade det hur kul som helst, finns nog ingen som förstår mig så bra som du♥ Vi fotade lite idag så ska lägge upp de bilderna lite senare för nu ska jag iväg till Alma, puss
 

I just want you to know who I am

Hej! Allt bra med er? 
I dag har vi haft Nationellt prov i engelska vilket var rätt svårt men trode det skulle va värre. Nu är det bara muntliga och skriftliga kvar + matte, ska bli så skönt när allt är över!

22 APRIL

Har en otrolig träningsverk denna afton.. är nog från träningen igår och idag. Blev överlycklig när jag kom hem och fick se att min balklänning hade kommit hem. Var ju såklart tvungen att prova den, är jättenöjd! Nu gäller det bara att hitta några snygga skor och smycken som passar till♥

instaweek

Sittar just nu och njuter av det härliga vädret. Nu börjar verkligen våren komma och har haft en toppen helg med vänner och familj! Idag har jag tränat och solat med mamma och skulle verkligen behöva plugga.. 

3 snygga

Här har ni några tips på snygga skolavslutning/balklänningar, alla tre är från asos. HÄR // HÄR // HÄR

F.R.E.D.A.G

Åh gud så skönt att det är helg! Var iväg till frisören igår, både klippte och slingade ljusare. Klippte ganska mycket fetrsom att det var en hel del slitet så nu ska jag försöka ta han om mitt hår mycket mer och andvända inpackning, hårolja osv. 

GRATTIS

Älskade vän, stort grattis på din 16-årsdag! Du är så jäkla skön, härlig och underbar på alla sätt och vis! Älskar dig mest och är så sjukt gla att jag har dig♥

miss it

Italien föra sommaren
Det finns mycket som jag längter efter och har att se fram emot men det finns inget som jag saknar så mycket som sommaren. Den saknade värmer varje gång jag tänker på det!

dagens

Topp - Lager 157   //   Jeans - Bikbok   //   Skor - Converse   //   Jacka - h&m   //   Väska - Accent

lunchdejt

Idag gick jag upp ganska tidigt eftersom att jag ville hinna äta frukost med mamma innan hon åkte iväg. Pluggade lite under eftermiddagen och sen drog jag upp på stan med Josefin och lunchade på jensens. Hade jättemysigt! 
Nu ska jag försöka ge lite tid till plugget och senare ska jag kanske iväg på bio.

work hard

Beach 2013!

helg

Några bilder från gårdagen då vi firade Alma, hade en jättelycked kväll! Sov hos Alice inatt, vi somnade runt halv 2 och vaknade vid 10, gjorde amerikanske pannkakor och stax därefter drog vi till gymmet. Ikväll ska jag nog bara umgår med familjen eftersom att mamma åker och är borta nästan en vecka..♥

iväg på firande

Nu drar jag och finaste iväg och firar Alma som fyller 16 nästa vecka. ha en bra kväll!

happy

Det är redan fredag, helt insane vad fort veckorna går! Ser fram emot helgen något enormt. 
Idag på musikprofilen spelade vi in vår cover på ''utan dina andetag'' vilket var riktigt kul! Har även kört ett gympass med Alma och nyss kollat på film. Känner mig mycket trött om dagarna trots att jag sover mellan 8-9 timmar per natt, konstigt det där. Så blir väl att bädda ner sig snart.
 
Hur som helst så kom min storlek in på den vita långklänningen med slit jag la upp igår, blev så jäkla glad så nu är den beställd. Känns skönt att ha båda klänningarna klara så att jag slipper stressen sen när det ändå är så himla mycket annat.

Ski

Bästa skidtrippen på länge verkligen, i åre trivs jag som fisken i vattnet och saknar det redan.. Så synd att det ligger så långt bort!

Sköna killar

 
hahah dör

Du kan få mig så lätt

Lyssnat på Håkan och legat i sängen under nästan hela eftermiddagen. Har väl inte haft en så där toppendag idag men man har sina dalar.. 

Balklänning?

Några av de balklänningarna jag funderar över att ha, är helt kär i den vita i mitten men problemet är bara att den inte finns i min storlek, det suger verkligen men får väl försöka hitta en liknande eller en helt annan.
har ni några bra tips på sidor man kan hitta fina klänningar på? 

NEW IN

Mina nya inköp från lager 157 igår, 150:- styck.

of to school

Nu kör vi på ny vecka..men det har vart bästa helgen♥

mot gymmet

Nu drar jag snart iväg och gymmar med Alma, ska bli riktigt skönt!

smile


i dont want to change

Hade en toppenkväll igår med sköna människor. Alma som här inatt och jag tror inte vi somnade förens 4 vilket resulterade i att vi sov ganska länge idag. Vi tog en prmenad och kollade på film med Linnea, mycket mer än så har jag inte hunnit med. Ikväll blir det myskväll hemma med familjen och ska snart kolla på film.

HELG

Ä
Äntligen fredag!! sitter just nu och ska pussla ihop ett cv. och har precis käkat en riktigt god middag med familjen och myst lite. Ikväll sover Alma här, hon jag och Alice ska hitta på nåt men får väl se vad det blir. PUSS

ONSDAG

Haft en ovaligt rolig skoldag och tokat mig med mina vänner. Trots att det är längsta dagen och vi går 8.10-16 så köndes det inte så tungt. Beror väl på att det har varit lov. Var även på gymmet med Alice, blev ganska mycket träning men pratade även ut om allt mellan himmel och jord. Så himla glad att jag har dig babe!

ångest

Ikväll har jag ångest.. Lovet är slut, detär skola imorgon, vi har flera nationella kvar och snart ska jag lämna min fina klass. Jag längtar visserligen till sommarlovet men känns somsagt tungt att lämna alla fina människor som man kommit så nära under alla dessa år.
Nu ska jag sätta på en film och koppla bort tankarna en stund, puss

VÅRJACKA

1. HÄR   2. HÄR   3. HÄR

Nu ska jag upp på stan och lunchdejta och spendera dagen med min fina.

Just give me a reason

 

HÅKAN HELLSTRÖM

 
En favorit just nu, kan liyssna på den om och om igen

RSS 2.0