ny favorit

 
Här ovan ser ni min nya dator som vi fick av skolan i tordags, den är jättesmidig och har perfekt storlek!

fredag

Sitter just nu i skolan med min kära Claudia, snart ska vi ha samhällskunskap men eftersom att vi har en liten rast emellan kan vi passa på att leka lite med våra nya datorer som vi fick igår! Har jättebra schema idag så slutar 12 vilken passar perfekt på fredagar. Ikväll ska jag och några tjejer ha myskväll och snacka massa skit, ska bli jättemysigt!

dagens outfit

vita jeans - carlings  //   tröja - h&m   //   väska - marknad i Split

svar på frågestund

 
Förlåt för att det tagit en så otrolig tid för mig att lägga upp svaren på frågestunden men har krånglat massa när jag och alice skulle föra över och lägga upp den.. lägg märke tll att jag inte hann svara klart på sista frågan men batteriet på kameran tog slut, haha och även att den spelades in förra söndagen, men jag hoppas att ni fått svar på era frågor annars får ni fråga igen, puss
besök gärna alices blogg HÄÄÄÄR
la upp denna video igår men ingen kunde se den så hoppas på att det funkar nu

treasure

 
en riktigt ''feelgood''-låt!

come as you are

Fullkomligt älskar mitt schema just nu, vi har så sköna dagar och max 3 lektioner per dag. Idag började vi 10.40 och slutade 2, då gick upp på stan och fikade med Felicia och sedan iväg till gymmet med alma och Claudia. Ikväll har jag bara varit hemma, skrivit lite svenska och slappat. Imorgon börjar jag 11.10 så kan sova ut ordentligt imorgon!

dance

det har vart en ganska lugn söndag. Har pluggat lite svenska, varit ute på en långpromenad med Alma sen gjorde vi iordning lite lunch. Sen satte jag på mig mina slappaste mjukisbyxor och drog iväg för att testa på ragga med Felicia och Alma. Har aldrig testat på den dansstilen men alltid varit sugen och det va verkligen skitkul, man fick verkligen släppa loss och det är mig grej!

bästa du

 
Hade en toppenkväll igår med Alma, innan vi skulle dra ut så skulle vi lägga upp en bild på insta. Såklart skulle ingen bild bli bra för vi började bara skratta. Fick bli den bilden upp till höger, tycker den är jättehärlig!
Ikväll ska jag hem till Josefin fär vi ska ha tjejkväll, ska bli jättemysigt!

Efterlängtade helg!

I dag va första dagen då vi körde schemat som vanligt, hade av i två timmar och sen sammhällskunskap i en och en halv sen slutade vi. Känns himla skönt att få sluta 12 varje fredag farmöver! Nu ska jag iväg och fixa ögonbrynen, blir att färga och plocka och sen drar jag vidare till Alma där jag sover ikväll!

Det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid

Skolan bara rullar på och jag kommer in i klassen mer och mer. Igår hade vi klasskampen och det visade sig att min klass vann! Idag har vi haft en tävling då man skulle samla in mest pengar innan 2, min grupp ställde sig på stan och sålde kramar och sen spelade jag på gitarr och sjöng lite, fick ihop runt 250. Men efter att ha gått runt på stan flera timmaroch sedan gymmat med alma så blir man rätt trött så va helt slut när jag kom hem. Tror jag ska slå på nån film nu och bara mysa!

Bra dag!

Haft en riktigt bra dag på nya skolan, fick ägna mer tid åt klassen och lära känna massa nya. Fick sluta runt 12 och drog upp med tjejerna till stan och sedan mötte jag upp finaste Emma. Vi tog en glass på soldäcket och snackade massor!! När jag kom hem satte jag på mig träningskläderna och tog en lång pw och pratstund med Alma, jättehärligt! Ikväll har jag varit en sväng hos Alice, vi tände ljus och satt ett bra tag och bara pratade, så glad att jag har dig vännen!♡ Det är just dessa dagar man uppskattar att man har så fina vänner!


inspo

några sommriga inspobilder för än får sommaren inte va slut!

first day

Första skoldagen är nu avklarad och jag känner en stor lättnat. Kan dock inte fatta att jag jag redan börjat gymnasiet, har verkligen inte smält det än. Känner mig i alla fall jättenöjd med min klass och jag hade sån tur att jag hamnade med Claudia, Ara och fanny, 3 tjejer som jag känner sen innanoch vi ser allihopa fram emot dessa 3 år, ska göra dom till dom bästa 3 åren i mitt liv!

min brud

Drar snart iväg till Alice, vi båda har frågestund så vi tänkte att vi skulle göra videosvar istället. Så nu är det sista chansen att ställa frågor, HÄR

söndagsångest..

 
Idag när jag vaknade hade jag värsta söndagsångesten och det har jag inte haft pålänge.. kan knappt fatta att jag börjar gymnasiet imorgon, helt sick! Samtidigt som jag är hur taggad och säkert på mitt val (ska gå thoren ekonomi) så är jag samtidigt jättenervös! Hoppas verkligen att jag kommer hamna i en bra klass och får med mig dom jag känner, men ser framemot att också träffa massa nya!  blir riktigt tungt att klara sig utan alla mina brudar som jag annars brukar träffa varje dag i skolan..

friday

en fin bild på mina underbara vänner från i fredags så dom va hemma och firade mig, va en asgrym kväll! 
 

Sista helgen

Förlåt för dålig uppdatering men har haft så mycket för mig de senaste dagarna och har helt enkelt inte haft tid med bloggen... Är ju bara typ 2 dagar kvar sen börjar skolan, galet vad tiden går snabbt!
Igår kväll kom massa tjejkompisar hem till mig för att käka lite middag eftersom att jag fyllde för ett litet tag sen. Efter middagen drog vi vidare på fest, hade en astrevlig fredagskväll!


favoritbild på mig och babe
Nu drar jag mig mot Alma där jag sovar inatt. Vi får väl se lite vad vi hittar på med ska i alla fall bli jättemysigt!!

7 dagar kvar..

 
helt sjukt va detta sommarlov har gårr fort, om redan 7 dagar börjar jag gymnasiet. Känns som ett jättestort steg och jag antar att jag kommer känna mig något äldre när jag kliver in genom portarna på måndag. Samtidigt som jag är sugen på en nystart med nya vänner och lärare så kommer jag sakna mina gamla klasskompisar något enormt.. Ska verkligen försöka ta vara på de sista dagarna som är kvar nu!
 

Och om du någonsin vill ha en idiot, lägg din hand i min

 

true

 

white dress

Överväger just nu att beställa hem denna klänning från dm retro. Tycker att den är sjukt snygg men vet dock inte när jag ska använda den..

3 favoriter

 

''en midsommarnatsdröm''

Ska snart dra mig mig ut mot stugan dit Felicia också hänger med. Ska bara stänna en natt men kommer bli riktigt mysigt att få träffa släkten och ha kräftskiva!

Frågestund!

Eftersom att det va ett tag sen så tänkte jagatt jag skulle ha en frågestud från och med nu och några dagar framåt. Ni får fråga precis vad ni vill så svarar jag så gott jag kan, vill dock inte svara på för personliga frågor.

Miss you

Saknar min babe något enormt som just nu befinner sig i turkiet. Har snart inte setts på 2 veckor och det tar kål på mig! Kom heeeeeeem :'(

bracelet

Älskar mitt nya armband från urban outfitters, så stilrent men jättesnyggt! Konstade bara 100 spänn.

en underbar vecka

massa bilder från min vecka i Stockholm och ute på mälaren. 
 

favvo

Mina nya träningkläder, Linnet från h&m för 99:- och shortsen från gina för 130:-

Shopping från Stockholm

 
 
all shopping från Stockholm, riktigt nöjd och speciellt över träningkläderna och den svarta plisserade kjolen!

Vi äger allt vi ser från balkongen

Hej på er! Hoppas allt är bra! Med mig är det toppen, kom hem igår från båttrippen till Stockholm och har haft det jätteskönt!


RSS 2.0