SNART ÄR DET SLUT

 
 
Nu är det bara ca 10 minuter kvar tills sista dagen på år 2013 startar och jag kan knappt fatta hur fort tiden egentligen har gått. Detta år har jag gråtit, skrattat, blivit kär, sluatat nian, börjat gymnasiet, rest, träffat och lärt känna så mycket nya och fina människor. Så många stunder som jag hoppat och skrikit av lycka, de studer som jag alltid kommer komma igår.
 
Ser fram emot morgonadagen något enormt, känns så himla kul att för en gångs skull ha nåt att göra under nyår och inte bara sitta hemma. Är också glad över att i år kunna få min nyårskyss!

IF I DIE YOUNG

 
världens finaste låt och vackraste rösten!

SÖNDAG

Har precis duschat, satt på mig myskläder och ska snart dra iväg för en myskväll med några tjejer i klassen, vi ska laga tacos och äta massa gott. Helt sjukt vad jag saknar dom! 
 

JAG VET INTE VEM JAG ÄR MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN

Sitter hust nu i min säng. lyssnar på the script och bara tar det lungt. Ikväll har jag inga specielle planer utan bara tänkt vara hemma och käka massa godis. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll! PUSS
 

JULAFTON 2013 DEL 2

 

JULAFTON 2013 DEL 1

Hade en jättefin dag igår tillsammans med mina fina familj och släkt. Blev mycket fina julklappar, god mat och härliga skratt! älskar er allihopa nåt enormt!

JULKLAPPAR

Alla julklappar jag fått inklusive lite pengar och två toppar och ett par träningshandskar som jag ska byta. Favoritjulklappen är helt klart armbandet jag fick av Daniel som ni ser på sista bilden, älskar det!!

GOD JUL

 
Ska snart iväg på julfirande hos moster där hela släkten kommer befinna sig. Fått jättefina julklappar hittils, nu längtar jag till julbord och kalle anka. God jul på er och ha nu en riktigt mysig dag!♥

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Helt sjukt att det är julafton imorgon! Det tråkiga är bara att det inte finns en ända snöflinga på marken, jag har ingen julkänsla alls och är ganska så förkyld men morgondagen ska nog bli mysig ändå. Idag har jag spenderat den största tiden i sängen, druckit te och bara vilat upp mig så att min förkylning ska bli bättre. Va sjukt länge sen jag bara var hemma en hel dag för att ta det lungt, brukar bli så himla rastlös men det var faktiskt ganska skönt en dag som denna!

HÅKAN HELLSTRÖM

 
hittde 3 underbara bilder från håkans fantastiska konsert i fredags, så skjutton vad bra han är!! Finns ingen här i världen som kan skriva så fina texter och framföra låtar så bra som han! 
 
Bilderna är inte tagna av mig utan lånade av @alvasoderback @claraspangberg och @jenniebergkvist

5 TIMMAR KVAR!!

Om bara 5 timmar kommer jag få se Håkan live!! Kan knappt fatta det! är så sjukt JÄVLA TAGGAD!! 

JULLOV

Äntligen äntligen jullov, känslan att kunna slappna av och inte ha något plugg! Dessa tre veckor ska jag sova, äta, shoppa och festa, ska bli världens bästa jullov! Här ovan ser ni bilder från kvällens julavslutning på ritz med massa roliga upptränaden. 
Tänk att man redan gått halva ettan, hur jäkla fort har det inte gått??

A Great Big World & Christina Aguilera - Say Something

 
Min absoluta favorit just nu, så himla fin låt!

3:e advent

Hej! Idag jhar jag haft fullt upp men de har jag haft typ hela helgen. Så typiskt mig, ska alltid ha massa planerat på helgerna och hinna med tusen saker... Sov hos Alma inatt och vi hade en så himla mysig kväll, gick och köpte mat, lagade en jättegod middag och kollade kärleksfilmer. En riktigt tjejkväll med andra ord och det va behövligt, vad skulle jag göra utan dig hjärtat?♥
Idag åkte vi upp på stan och köpte massa julklappar och jag är i stort sätt klar med alla mina så det känns skönt. Unnade mig faktiskt lite till mig själv också, köpte en jättegosig kofta och underkläder som jag får visa i nått annat inlägg. Sen jag kom hem har jag slagit in julklappar pch beställt lite grejer, pluggat som bara den och det får jag tyvärr fortsätta med resten ev kvällen... Nästa vecka går vi bara måndag, tisdag och onsdag fast har aldrig haft såhär mycket. Har både ett matteprov, en redovisning och 3 uppsatser att bli klar med men är typ klar med 2 av dem i alla fall. Vill ha allt klart innan lovet så att jag verkligen kan slappna av. Känner mig hyfsat stressad och vill just nu bara att det ska bli loooov!
 

SHOES

Fyndade nyss dessa skor frpn memberf för bara 160 spänn och dom har kostat 500. Tycker dom är skitsnygga och ett pluss att dom är lite högre med tanke på att jag inte är så lång. Hoppas på att få hem dom snart!!

JUST NU

Vad har du på dig?
 jeans och en vit långärmad omlottröja

Hur mår du? Ganska bra men lite trött bara

Vad önskar du just nu?
 Att jul och nyår ska bli så bra som möjligt och att allt plugg kunde dra åt helvete

Vad ska du göra imorgon? Julhandla med Almi och sen plugga

Vad skrattade du senast åt? Min lillasyster

När grät du senast? I torsdags fast av lycka

Senaste köp? Julklapp till min syster

Senast sedda film? Hobbit

Vem var den senaste som ringde dig? Min bror

Favoritlåt? Bara dårar rusar in - håkan hellström och typ alla andra låter som han skrivit!

Vad stod det i ditt senaste skickade sms? "Du kan komma när du vill"

Favoriter på snapchat? Felicia, alma och michelle

Vart vill du åka just nu? USA

Dagens känsla? Lycka, trötthet och kärlek

Intresserad av någon just nu? Min pv

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det tror jag absolut på

En maträtt du inte äter? Ingen jag kan komma på äter typ allt verkligen haha

Gjort i helgen? Umgås med min pojkvän, syskon,ikväll ska jag sova hos alma och imorgon är det plugg och julhandling som står på schemat.


13 december

 
Äntligen fredag!! Har lång sovmorgon till 10.40 idag, jätteskönt att verkligen få sova ut. Idag har vi två lektioner och slutar 14.40 och ikväll ska jag träffa min älskling. Men nu borde jag gå upp och börja fixa mig, ska göra en riktigt god frukost! 

ONSDAG

Varit en ganska skön dag idag och fick till och med sluta tidigare pga. att en lärare va sjuk men fick ändå åka hem och plugga lite. Ikväll har jag varit hos daniel och just nu sitter jag och kollar på Paradise hotel fast jag egentligen borde sova.. Känner att jag inte får tillräckligt med sömn men är så jävla inne programmet haha
Plugget böjar trspps ner så det känns jätteskönt fast har dock ett stort matteprov nästa vecka på tisdag som känns lite sisådär men hoppas på det bästa!

STRESS STRESS STRESS

Bara måndag men jag känner mig sjukt stressad. Denna vacka har vi 3 redovisningar och nästa vecka matteprov och även en uppsats som ska vara klar. Blev dock nyss klar med historiauppgift som tyngt mig i typ två veckor så det känns lite skönare! Denna vecka och halva nästa kvar så bara att stå ut men just nu vill jag verkligen bara sjunka genom jorden typ... Hoppas det är bra med er och att ni inte har lika mycket som jag:)
Nu ska jag ta och sova, puss på er!♥
 

TACK FÖR TÅRARNA PÅ KINDERNA OCH STJÄRNORNA PÅ HIMLARNA

Denna långhelg har gått riktigt fort och det är redan söndag och andra advent! Tog en härlig sovmorgon idag och har nyss kollat klart på en mysig kärleksfilm. Resten av dagen ska jag försöka orka med att plugga lite matte och skriva historia. Vi har verkligen fått en killinguppgift av våran historialärare som jag egentligen inte förstått ett skit av men skrivit ändå. Känns bara som ordbajs alltihop.. menmen bara nästa vecka och halva efter den sen är vi jullov! Ska hinna med att baka lite julgodis idag också, är så sjukt sugen på knäck!
 

~JAG DRÖMDE ATT JAG KUNDE SJUNGA~

 
Världens finaste låt som väcker så mycket känslor. kan verkligen inte sluta lyssna
~Håkan hellström - Bara dårar rusar in~

 

JULSTÄMNING⁂

den första snön har fallit och det har blivit riktig vinter. Idag var hels skolan ledig eftersom att vi var på g-vik igår kväll. Felicia sov hör efter och vi har ägnat största delen av dagen åt massa pepperkaksbak. Vi lyssnade på musik och hade jättemysigt! har verkligen kommit i julstämning nu
 

VÄRLDENS BÄSTA KLASS

Så himla glad över valet jag gjorde inför gymnasiet. Har hamnat i världens bästa klass, linje och skola. Så undrebara människor som jag lärt känna och kommit närmare. Ser fram mot alla de år som är kvar!
 

Mitt hjärta

Älskar denna tjej så enormt mycket och vet seriöst inte vad jag skulle gör utan henne. Du är så himla bra ska du veta Alma♥
 

DUBBEL SVARTVIT

Känner att bloggen ligger lite på is nu på vardagarna då jag tränar och har bra mycket plugg att ta i tur med. Tiden ska då aldrig räcka till hur jag än gör och vill inte hålla på och planera upp för mycket hela tiden fast så blir det ju ändå.. Men ska verkligen jobba bra med alla uppgifter innan jul så att jag verkligen kan slappna och njuta på lovet. Tänk att man redan gått typ halva ettan redan, en sjättedel av hela gymnasiet!! helt sjukt!

FÖRSTA ADVENT

att det redan är första december och till och med första advent är helt sjukt. En kort månad sen blir det är 2014,ett år går så otroligt snabbt... Mne ni måste ju ändå hålla med om att december är den mysigaste månaden på hela året. julbelysningar, snö, myskvällar, ljus, god mat, godis och julhandling. Underbart!
 

RSS 2.0