Jag känner mig som rena rama legenden

Idag drar jag iväg till Stockholm med familjen, vi ska faktiskt ta våran båt dit och det ska bli riktigt spännande, hoppasbara att det kommer gå bra haha. Kommer nog hem på söndag nästa vecka så blir ju borta ett tag men ska försöka uppdatera litegrann, puss
 

Ny favorit

Min nya favoritlotion från Victoria secret, ääälska!!
 

babes

Jobbade sista dagen igår, va faktiskt jobbigare än jag trode att säga hej då till personalen och alla boende men samtidigt hur skönt som helst att äntligen få lite ledigt!! Igår kväll sov Alma och Felicia som också precis slutat sommarjobba, vi drog iväg på fest i odensbacken, träffade en hel del nytt folk och hade en astrevlig kväll. 
Idag är jag en aning trött men har varit iväg och spelat på ett bröllop vilket va jättekul! 
Imorgon tar jag och familjen båten till Stockholm och blir borta ett tag, ska blui skönt att komma bort och koppla av!

lycklig.

Nyss kommit hem från bion, såg "känn ingen sorg" med massa fina vänner. Den va riktigt bra!! Imorgon jobbar jag min allra sista dag, kan knappt fatta att tiden gått så fort!

Somnar i alla fall med ett stort leende på läpparna ikväll, riktigt varför vet jag inte men antar att det beror på att jag är så jävla lycklig just nu♡


Jobba jobba jobba

Bara 3 dagar kvar av sommarjobbet, känns som att dessa veckor har gått så sjukt snabbt!


21 juli

Massa bilder från min 16-årsdag som ägde rum igår. Hade verkligen en toppendag, umgicks med fina släkten, familjen och vänner. Fick även jättefina presenter!

känn ingen sorg

Har nog aldrig uppskattat helg såhär mycket, jobbat hela veckan och idag när jag fick sova ut ordentligt var det asskönt! Sov hos Alma inatt och igår kväll träffade vi massa härligt folk! Ikväll får jag se lite vad som händer, har inget planerat än så länge. Imorgon fyller jag 16!!

true

Jobbet rullar på riktigt bra just nu, har kommit in i det och vet mer nu vad jag ska göra osv. Snart är det helg och sen har jag bara en vecka kvar! Gud vad snabbt tiden kan gå
 

henna tattoo

 
Bilder på min hennatatuering som jag gjorde i Kroatien, den är dock borta nu men tyckte jättemycket om den! När jag blir äldre funderar jag på att göra en liknande och att det ska symbolisera mina 2 syskon och jag.

new week

Idag har jag jobbat, känns fett segt med ny vecka men har jobbat lite mer än en tredjedel redan!! Va iväg på ett runningpass med Alma ikväll, va riktigt jobbigt men sjukt bra träning! Längtar sjukt mycket till helgen, bla. så fykller jag 16 på söndag!

Kroatien del 4

bästa♥
mysiga promenad hem till hotellet
näst sista dagen
Älskar er!
Sista middagen.
jag och Alva, fett sura för att  vi skulle hem;(
 
 
När jag tittar tillbaka på alla bilder från resan längtar jag tillbaka som fan.. det var ett av det vackraste ställen jag varit på utan att överdriva, bästa gänget också och jag kommer defenitivt åka tillbaka till Kroatien! Men vill först upptäcka nya ställen ochnästagång hoppas jag att flyget går till USA!

Kroatien del 3

 
sis♥
Sista kvällen på Brac, så vacker standpromenad!
Lämnar Brac, handlat lite på marknaden i Split och nu vidare till Trogir.
I Trogir
Min fina bror♥
 

summer

 
summer
 

fredag

Känns skönt med fredag men ska dock jobba imorgon:( eftersom att jag va ledig i tisdags så ska jag ta igen den dan. Men dagarna går verkligen asfort nu! Träffade Ara, Alice, Linnea och Ara en sväng förut, vi bara snackade och hade mysigt♥

obey

Sitter just nu och kollar på Håkans konsert från i tisdags, så jävla bra! Han kan man alltid lyssna på, spelar ingen roll vilket humör man är på, han är alltid lika bra.
Förövrigt mår jag bra, känns ju lite segt att jobba när det är fint väder och sommarlov, män känner sig ju lite låst men trivs väldigt bra på ålderdomshem. Alla är så söta, snälla och framför allt pratglada!

Kroatien del 2

Utsikten från huset vi bodde i!!
Finaste pappa, kvällen då han fyllde år.
Har aldrig sett så klart vatten.
När vi skulle åka flytgrej, superkul!
Vacker utsikt från bergen.
På den supermysiga stranden bol.
 

Stockholm

Igår morsa startade bussen från Örebro kl 8 och runt 10.30 va vi framme i Stockholm city. Vi ägnade dagen åt shopping och trots att vi var på skansen kl 5 så hann vi går i nästan alla affärer vi ville. På skansen käkade vi och väntade ca 3 timmar på att det skulle börja. Vi fick riktigt bra platser även fast vi inte vart där så speciellt länge innan, det var sjukt mycket folk med vi pressa oss fram haha! Det va obeskrivligt att se Håkan live, det var sånt drag. Hans texter är helt otroliga!

Stockholm imorgon

Första jobbadagen avklarad, trivs oväntat bra med det är såklart en utmaning att jobba med äldre. Tar ju tid att komma in i arbetet men man får ha tålamod. Är rätt trött nu men har hunnit träffa Alice en sväng nu på eftermiddagen och snart ska jag iväg och träffa Claudia, Alma, Josefin; Michaela och Olivia. Imorgon kör vi på en heldag i Stockholm så då är jag ledig!!
 

mitt allt♥

 
Imorgon startar mitt sommarjobb, ska arbeta på ett ålderdomshem vilket jag tror kommer bli spännande och lärorikt. Kommer jobba 3 veckor framåt förutom helger men på tisdag har jag ledigt för då ska jag och tjejerna iväg till stockholm och skansen!

Kroatien del 1

jag och bestie under första kvällen
steker på stranden i Sutivan
bästa♥
utflykt till en ö (kommer inte ihåg namnet)
pappa & bror♥

weekend

Haft en mysig tjejhelg på landet med Alma och Josefin. Nattbadat, åkt båt, solat, snackat, skrattat och kollat film, sånna här helger behöver man ibland! Älskar er

Midsommar

Lite bilder från midsommar

tjejhelg!

Haft en mysig dag på stan med Alma, kollade lite rea men köpte inget. Ska nämligen till Stockholm på tisdag med massa kompisar och då blir det både shopping och skansen. I helgen förljer jag och Josefin med Alma till landet, kommer hem på söndag så det blir en riktig tjejhelg!
ha det bra, vi höres!

Shopping

Shopping från Kroatien och Arlanda♥

mina fina♥

Gud vad jag har saknat dessa tjejer! Känndes skönt att ses idag, vi hade massor att prata om och lyxade till det med lite kladdkaka.
 

HOME

 
Kom hem runt 3 inatt och har verkligen haft en underbar resa. Har badat, solat, ätit god mat, shoppat och bara vilat ut. Känns dock lite tråligt att vara tillbaka i Sverige med tanke på det dåliga vädret.. Men kändes ändå lagom att va borta 10 dar. Va en rikitgt skön kännsla att kunna lägga sig i sin egna säng inatt!
Knäppt massa fina bilder som defenitivt ska upp här på bloggen men kan knappt ens beskriva hur vackert det va därnere, jag bara njöt!

RSS 2.0