summer feelings

Bilder från i tisdags då jag och några kompisar hade en mysig för- och eftermiddag vid min pool. Vi jobbar på brännan!

fridaaaay

God morgon! En sista skoldag sen helg, kommer bli en riktigt mysig familjehelg. Ska ut med båten direkt efter skolan, sover i den till lördagoch sen drar vi vidare mot landet för att fira mormor och morfar som varit gifta i 50 år! 

more

Några fler bilder från klassresan

klassresa 2013

Har seriöst världens bästa klass, kommer sakna er allihopa något enormt när vi slutar♥

happy

tja! Va iväg på klassresa igår till idag och hade dethur nice som helst! Vi bokade en liten suga vig hjälmaren där vi kunde bada och ha det mysigt. Va dock inte så mysigt med alla dessa mygg som fanns där så just nu kliar det typ överallt. Fick bara 4 timmars sömn inatt så är helt död plus att jag är hes som tusan. Snart kommer bilder upp från klassresan, puss

FALLER - NORLIE & KKV

 

världens bästa mamma.

tack för att du alltid finns där för mig i alla lägen oavsett vad det är, älskar dig!

can't hold us

Haft en rätt chill söndag. Solat, firat mors dag och tagit en springtur med Jossan. Har typ ingen söndagsångest eftersom att jag inte har nått plugg, hur skönt som helst!
Har verkligen en vecka att se fram emot för på onsdag drar vi iväg på klassresa!

sun

Jacka - t-shirtstore   //   shorts - monkey   //   linne - h&m   //   skor - bianco
 

Fredagskvällen var hur grym som helst då jag och massa kompisar drog till Frimis, De Vet Du spelade, vi dansade och det var värsta draget. Idag har jag haft härligaste dagen med Alice, vi sov rätt länge och statade dagen med amerikanska pannkakor. Efter det drog vi upp på stan, hittade morsdagpresent och käkade glass. Var ju så himla varmt och skönt!

världens bästa♥


Loveu!

it hurts

fyfan vad jag kommer sakna er..
Sitter just nu och ska försöka skriva klart min so-uppsats som egentligen skulle va klart idag.. men men får lämna den imorgon. Men när jag är klar med detta ha jag typ inget plugg kvar!! såååå skönt!
 
Har haft massa stunder i skolan denna vecka då jag blivit sjukt depp ch ledsen över att min klass snart ska splittras.. Har gått med vissa sen dagis och lekis, visst jag är helt övertygad om att vi kommer hålla kontakten men kommer sakna tryggheten att veta att dom alltid finns där varje dag jag kommer till skolan. Kommer nog gråta en hel del på skolavslutningen..

leopard


last summer

Jag och Alice förra sommaren, bästa kvällen♥

NEW IN

Vita dr. denin jeansen är från carlings och resten från h&m

sunday

Har varit en rätt soft! sov ut riktigt ordentligt och sen startade jag dagen med en go frukost. Runt halv 12 drog jag och mamma ut på en lång löpruna på 10 km, sprang på 52,22 (vilket är mitt personliga rekord.) Satte mig och pluggade ett tag, drog upp på h&m med mammi och sedan men för att plugga lite till. Har bara redovisning imorgon och 2 inlämningsuppgifter kvar sen är jag iprincip fri från plugg!!

18 maj

Haft en riktigt skön dag med Alma som sov här inatt. Vi va uppe en sväng på stan och sedan åkte vi ut på en båttur med familjen, himla mysigt trota att vädret inte va på topp. Här ovan ser ni kvällens, ska iväg och fira Claudia och ha en riktigt mysig kväll med tjejerna. Ni får ha det så bra!

grönan

Var på grönan med musikprofilen för att kolla på ansiktet igår och även åka en del karuseller bla. insane som var skitläskig men hur häftig som helst! Konsären var ruggit bra, hade inte så stora förväntningar men kan säga att dom var 10 gånger bättre live. Så gårkvällen bvar helt klart lyckad♥

sommarvärme

Är helt jävla CP-glad just nu! Vädret är på topp och det är fredag för fan!!

15 MAJ

Tja! Idag hade vi en lång dag till 4 vilket var rätt segt men efter skolan drog jag upp en snabbis på stan eftersom att de fått in vit dr.denim jeans på carlings som jag väntat på aslänge! Tycket att det är så snyggt och speciellt till sommaren!
Har rätt mycket plugg denna vecka och nästa, många inlämningsuppgifter och en del stress men det är ju bara att hålla ut.. Suttit hela eftermiddagen och pluggat, har matte-nationella imorgon.. Men imorgon eftermiddag drar musikprofilen iväg till gröna lund för att åka karuseller och kolla på ansiktet vilket ska bli jävligt kul!

ge mig sommar

Sitter och kollar på massa härliga sommerbilder och kan inte annat än att längta efter sommarlov. Bara leva livet, inte ha plugg, sola och ha det allmänt bra. Min sommar kommer bestå avmycket sol, bad, grillning med vänner, partyyy, Kroatien, båten mm. Kommer bli awesome!

Iväg på löprunda


save it for a rainy day


Svarta pumps

Åkes skor - 399:-
 
Tja! Va iväg på stan idag med mamma och brorsan, fick bla. med mig dessa älsklingar hem som jag tänkt att bära på balen. Är sjukt nöjd, tack mammi!

god morgon♡

Har precis stoppat i mig lite frukost, idag hade jag tänkt att satäda rummet, träna och sedan träffa Felicia! Vädret ser väl ut att vara sådär men jag tror det är rätt varmt.

irma

spenderat dagen på stan med denna härliga tjej till vänster, vi har varit på stan, shoppat och käkat gott. Varit en toppendag!

8 maj

min frukost.
Sitter just nu ute i solen men bikini och har det bra. Idag ska jag träffa saknade Irma, vi ska ta en sväng på stan och sedan fota lite. Va så galet länge sen!

så jävla härligt

Idag tog vi långhelg och kommer va ledig i fem härliga dagar!!! Plus så har vädret varit som sommar idag, kan inte vara annat än lycklig just nu! Har såklart tillbringat dagen ute med vänner, älskart 

maj

Lite bilder från helgen
Har haft skönaste helgen och idag var vädret på topp, kändes nästan som sommar. Låt ute i bikini vid poolen och solade ett bra tag utan att frysa, ikväll tog jag till och med premiärdoppet fast det var bara runt 10 grader, haha kallt som fan! 
Nu ska jag krypa ner och kolla på film, ha det bra!

kiss


lördag

tja! Sitter just nu och käkar popcorn framför tv:en och va nyss iväg med Alice på solariumet. Kände att vi var tvunga att komma igång med solningen nu så att vi kan vara hyfsat bruna till balen. Idag har jag bla. varit ute på  en springtur med Josefin och tagit en fika på stan med Eleonora och Linnéa, va supertrevligt! 

hey


NEW IN

Va på stan en sväng idag efter skolanoch fick med mig denna bikinitopp hem från cubus, precis en sån jag letat efter!

maj

Hade en supertrevlig kväll igår!

RSS 2.0