Natten blir dag

Kom hem från födelsedagsfirande för kusinen nyss där det bjöds på tacos och tårta, blev en riktig matkoma...
 
En helt okej dag förutom att uppgifterna har börjat lägga sig på kö och vet knappt i vilken ände jag ska börja. Kommer nog troligtvis vara helt sönderstressad när jag går på jullov.
 
Just nu ligger och lyssnar på min älskade Erik rapp och vill bara att morgondagen ska gå fort så jag får åka ut till min älskling!! Nu ska jag såå sätta på de två nya avsnitten av elsas värld och sedan sova eftersom att jag är helt slut, dock har jag sovmorgon till 10.40 imorgon;)

Tuesday

Dagens look
Hade sovmorgon till 11 imorse och det var verkligen behövligt! Kännt mig trött och seg sen i måndags förra veckan och jag har ingen motivation till varken skola eller träning. Får tvinga iväg mig själv till gymmet, undrar verklogen vart all motivation tog vägen.. hoppas verkligen att det bara är en kort period för såhär orkar jag inte ha det.. 

ATT LÄNGTA

Att längta är nog något av det bästa som finns, typ halva grejen. Att veta att man har så mycket kul framför sig gör i alla fall mig lycklig! Idag är det bara en månad kvar till julafton, 26 dagar kvar till Håkan och 37 dar till nyårsafton. Trots kylan så är inte december månad så dålig.
 

Cause it's you and me

Varit en tung skolvecka och jag har kännt mig trött hela veckan. Va riktigt skönt att ta helg och hade en jättemysig kväll tillsammans med Daniel igår. Saknar honom redan!!:(
Idag har jag inte tänkt göra så mycket, runt 3 komme Micha hit. Vi ska lira lite vilket ska bli jättekul, precis som i 7-9:an. Senare ikväll drar vi vidare till Alma där det blir tjejkväll. Massa mys, godis och tjejsnack är precis vad jag behöver! Ha en fin dag allihopa!

SAKNAR MITT HJÄRTA

 

NYÅRSKLÄNNINGAR

Har börjar fundera lite smått på vad jag ska ha på mig på nyår,
blir troligvis någon klänning och jag tror många andra precis som mig
har värsta beslutsångesten. Men här ovan har ni några tips.

1. HÄR    //   2. HÄR   //   3. HÄR   //   4. HÄR   //   5. HÄR   //   6. HÄR
 

I SKOLAN

 

MÅNDAGSLÖ

Ny vecka och ännu mer stress. Har inte speciellt mycket i skolan för tillfället men de få uppgifter vi har är sjukt svåra.. Har precis fixat ihop ett CV med pappas hjälp, känner att jag verkligen måste hitta något extrajobb på helgerna och tjäna lite extra. Studiebidraget räcker ju typ ingenstans!! 
Har haft en otrolig träningsverk flera dagar men tvingade trots allt iväg mig till gymmet och körde ett rump/mag/ryggpass. Borde egentligen fortsätta skriva på min historia men orkar verkligen inte det just nu, så trött så att jag knappt kan tänka. 

hey.

 

God natt!

 
 
 
 

3 godingar

En riktigt fin men otrolig kännslosam dag. Kan väldigt ofta sakna tiden på högstadiet, allt var verkligen så himla bra då, kunde varje dag träffa en stor del av alla som betyder mest för mig. Alla fina minnen hoppas jag aldrig att jag glömmer. Vill alltid minnas den här fina tiden!

HELG!

saknar mitt hjärta något enormt!!
Det är äntligen helg! Känns som att jag har alltför mycket på veckodagarna, blir otroligt häktiskt. Något bra är dock att dom går väldigt snabbt men känns inte som att jag kan slappna av förens den här tiden, på fredagskvällarna. Snart kommer mina tre pinglor hit, vi ska ha en riktigt mysig kväll med massa godis och tjejsnack, gud så jag saknar dom!

TISDAG

Sovmorgonen till 11 imorse behöves verkligen, resten av veckan börjar vi 8.30 vilket inte är lika skönt... Hade bara 1 och en halv lektion idag + en liten föreläsning om hur man skriver cv och personligt brev. Så ska försöka pyssla ihop dessa någon dag snart för vill verkligen hitta ett extrajobb till helger och lov! Förövrigt har jag suttit iprincip hela eftermiddagen och fixat massa i google sketch. Vi har ett ganska så stort projekt i skolan som ska vara klart på fredag. fått lite smådamp på att det ska lagga hela tiden haha.. Borde nog verkligen ta sova om jag ska orka upp imorogon, god natt!
 

BABE

Bild på mig och Alice från igår. Grattis i efterskott gummsan♥

VECKOSLUT

Jahapp då var ännu en helg över men en bra riktigt bra sådan! Gårkvällen var toppen men idag har jag varit aningen trött men blev farsdagsfirande och lite plugg gjort (med betoning på lite). Åt b&j till solsidan förut, inte ätit det på ett tag och det va så otroligt gott!! Ska nu avsluta denna söndagskväll nerbäddad i sängen tillsammans med en bra film. Glad för att jag har sovmorgon imorgon!!

LÖRDAG

Hade en jättemysig kväll igpr tillsammans med Felicia. Vi lagade mat, käkade godis och hade en riktigt mysig tjejkväll! Idag har jag inte gjort så speciellt mycket men va riktigt skönt att sova ut imorse.Ikväll ska vi fira min vän Alice eftersom att hon fyllt 16 och vet att det kommer bli en sjukt bra kväll!!

8 NOVEMBER

Dagens outfit: Jacka - h&m   //   Linne - h&m   //   Halsduk - bikbok   //   Jeans - bikbok   //   Armband - bikbok och guldfynd   //   Jonny bulls - bergqvists skor

HALLOWEEN

Lite bilder från Halloween i torsdags, härlig kväll!

I WILL BE HERE

 
En otroligt fin låt, får nästan alltid tårar i ögonen när jag lyssnar på den

ALLTING HAR SITT SLUT

bild från igår med mina brudar Ara, Alice och Josefin.
Söndag och sista dagen på lovet, känns otroligt trist.. Har aldrig uppskattat ett lov såhär mycket. Antar att det beror på att jag inte haft nåt plugg att tänka på så har verkligen kunnat slappna av. Har gjort så mycket men ändå inte, men för mig har det vart ett perfekt lov. Det roliga är att jag under denna vecka bara sovit själv en ända natt, det var i onsdags. slipper göra det inatt också då Daniel kommer hit när han har jobbat, sällskapssjuk tjej här!! haha

1 november

Hade en jättetrevlig kväll igår tillsammans med fina vänner och även massa nytt folk. Halloween är bland de roligaste på hela året, så himla kul att få klä ut sig och fixa snygga sminkningar! Synd att det bara är en gång om året.. Men kan inte fatta att det redan är NOVEMBER!
Ikväll blir en lugn kväll och jag ska snart ta bussen ut till Daniel, skönt att det i alla fall är några dagar kvar ev lovet!

RSS 2.0