en skönhet

Alltså denhär kvinnan är helt sinnessjukt snygg!! följt hennes blogg så länge jag kan minnas, den är asbra så kan verkligen tipsa om den. Ni hittar den HÄR!!

kärlek.

 

52 dagar!

Bara 52 dagar kvar tills jag får se dig live, längtar så jävla mycket!!
 

mystisdag!

 
Njuter ordentligt av lovet, sover ut och tar bara dagarna som de kommer. Otroligt skönt ska jag säga er! Sitter just nu på mitt rum med tända ljus och lyssnar på Veronica maggio, unnar mig mandariner och en påse riesen, kan ju inte va mysigare! 

 

Höstlov!

Äntligen höstlov och det firades med en myskväll tillsammans med nästan hela klassen igår. Va en jättetrevlig kväll! Idag har jag varit en sväng på stan med mamma, hittade en del fina grejer och fick bla med mig ett par jeans och 2 topper hem. Ikväll blir det en hemmakväll tillsammans med felicia, vi ska laga mat och passa syrran sen sover hon här. Blir en riktigt mysig kväll!

En stor lättnad

Känner en riktigt stor lättnad just nu.. Blev typ precis klar med det sista uppgiften i skolan så nu kan jag pusta ut ett tag. Imorgon får vi vårt efterlängtade höstlov så jag kan inte vara mer lycklig just nu!

SNART HÖSTLOV

bilder från veckan/helgen. Bara att överleva reseten av denna dag, torsdag & fredag sen är det höstlov. Ett riktigt efterlängtat höstlov!!

SOVMORGON

Lång sovmorgon till 10.40 idag, trots det tvingade jag upp mig själv lite tidigare för att hinna med lite plugg innan skolan. Går väl sisodär, är så himla dålig på att sitte hemma och plugga och i skolan är det heller inte så lätt. Måste bli mer fokuserad.. denna vecka får gärna gå fort, ser fram emot lovet så jäkla mycket!!

bästa♡

Min superfina vän lina som jag lärt känna nu under dom första månaderna i gymnasiet

Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för min urusla uppdatering men har haft massa annat för mig denna vecka. Tiden har gått åt bla. mycket plugg och vänner. Har även kommit in i period då jag är trött typ hela tiden.. men hoppas på att det går över snart! Mår förövrig väldigt bra och har haft en riktigt bra helg, nu kör vi sista veckan sen lov!!

Barbour

Min nya höst/vinterjacka som jag fick av min snälla mamma för ca en vecka sen, trivs jättebra i den och eftersom att det är fleece innuti är den varmare.

Stockholm

Lite bilder från stockholm i lördags med babe, blev inte så mycket shopping förutom en tunn kofta och ett linne. Rätt mysigt att bara strosa runt i Stockholm, käkade god lunch och gick på ett blogevent som Andrea, Nicole och Bianca hade, toppendag♥

HÖSTFINT

hösten är så jävla vacker. Man blir glad av alla färger och solen trots kylan och regnet, älskar hösten!

2/10- 2013♡

 

A Little Party Never Killed Nobody

massa bilder från torsdagens karrofest, va en riktugt lyckad kväll! Tack alla som gjorde den guld

Shoppingdag


Precis kommit fram till Stockholm men Felicia, här ska vi spendera resten av dagen och förhoppningsvis hitta massa snyggt!! Ha en bra lördag!

Efterlängtade fredag

 
Aldrig varit skönare med helg ska jag säga er, hade en sjukt kul kväll igår på karrofesten men massa sköna människor! Fick bara 3 timmars sömn inatt så är skapligt trött, men vilat lite nu på eftermiddagen så hoppas på att inte vara för trött ikväll då jag ska ha myskväll men bästa tjejerna! Har verkligen saknar alla! Imorgon drar jag och felicia iväg på en liten spontantripp till stockholm för shopping, ska bli svinkul!!

 

SVAR

sara

Hej , har du färgat ditt hår någongån hos en frisör? 
Isåfall vart gjorde du ? kan du rekommendera det stället? tror du att dem kan färga från att vara mörk brun till ljust brunt ? 

svar: Hej Sara!! Jag har färgat håret många gånger men just nu slingar jag bara. Jag brukar gå till lite olika frisörer men dom jag kan rakomendera i Örebro är Kapa, Kharma och Nikita. Om du mörkbrunt tycker jag att du ska börja med att bleka slingor, då blir det så naturligt som möjligt men det kanske inte blir så ljust som du vill ha det första gången.


sant.

 

En tisdags kväll

Just nu sitter jag vid köksbordet med en kopp te och en energibar och ser fram emot karrofesten något enormt. Känner att plugget börjar lägga sig på hög igen och jag får bara svårare och svårare att verkligen sätta mig ner och jobba hemma och i skolan pratar jag bara bort tiden...Men ska försöka bli ändring på det! Känns inte som att jag hinner med någonting heller på vardagarna, när man slutat så går timmarna så fort och så vill man hinna träna och träffa alla, hinner aldrig med det jag vill...

söndag

Idag har det kännts som att jag bara legat i min säng och ruttnat bort, haha men har vart så jävla trött, helt sjukt! Men har i alla fall pluggat litegrann och tidigare ikväll va jag med mamma på ett smyckesevent i stan så gjorde i alla fall nåt vettigt. Fast rätt skönt att bara slappa och vila upp sig inför veckan som kommer då det är karrofesten på torsdag!! Ska även till Stockholm på lördag med Felicia och shoppa lite. Så ser verkligen fram mot denna vecka!

For The First Time

 

helg

Så skönt med helg! Igår hade jag planerat in en aning för mycket på eftermiddagen och det slutade med att jag var otroligt stressad och mådde nästan dåligt, så typiskt mig att planera in saker fast jag knappt hinner... Idag känner jag mig i alla fall hyfsat utvilad, har inga speciella planer förutom att jag ska ut på en springtur med jossan nu och sedan ska jag och mamma upp en sväng på stan. Resten av dag ska jag bara ta de lungt så får jag se vad som händer ikväll. puss
 

min torsdag

de två senaste dagarna har varit underbara och jag är som vanligt taggad på helg nu! Idag slutade jag 2 sedan drog alma och jag upp på stan och tog ett till hål i örat, drog på sång, gymmade och kvällen spenderades på marieberg med mamma, Alice och Alma. Va massa erbjudande och så träffade man på massa trevlogt folk. Hittade ingenting förutom ett par svarta jeans. Men blev jättenöjd med hålet i örat och får lägga upp nån bild så fort jag får någon bra. Lär dock inte kunna sova på de örat haha. Vart en ganska häktisk dag men lite stress men jag gillar när det händer saker, hatar att bara sitta hemma och glo. Fast nu är jag svintrött så ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen och sova, god natt! 

Kiss me - ed sheeran

 
En av de låtar som nästan alltis ger mig en ruskigt bra kännsla i kroppen, helt otroligt hur musik kan väcka så starka kännslor, obeskrivligt.

1 oktober

Säger god natt med ett mysigt höstcollage som jag nyss slängde ihop. Tänk att det redan är oktober!! Ännu kylagare mornar och varmare jackor som väntar men just nu gör det mig faktiskt inte så mycket för jag är så gald ändå. har så mycket att se fram emot, bla. karrofesten, halloween, håkan och såklart alla mysiga höstkvällar. Härligt!! 

 
 

RSS 2.0