PÅSKLOV

Kan helt ärlogt säga att detta lov har varit det bästa och jag behövde verkligen den här veckan. En paus från skolan och har kunnat ägnat tid till det/dom jag verkligen velat. Så klart räcker aldrig tiden till men har försökt gjort det bästa av det. och efter denna helg med sommarvämen så kändes det precis som sommarlov, underbart väder verkligen! åh vad jag längtar efter sommarlov!!

ATT STOPPA TIDEN

Jag vet att det inte är meningen att jag ska vara 16 år hela livet. Jag vet att jag aldrig kommer bli ett barn igen. Jag vet att jag någon dag kommer bli vuxen. jag vet att de underbaraste ögonblicken inte kan vara för evigt eller återupplevas. Och jag vet att tiden inte kan stoppas. Jag vet också att den inte går att spola tillbaka eller framåt. 
 
Men ibland vill jag bara vara den där lilla ebba på 6 år som kryper upp i mammas knä och blir omfamnad. Men jag vill också vara i precis den åldern jag är i. Jag vill inte ha problem och jag vill inte vara ledsen. jag vill bara vara glad, lycklig och kär, förevigt. Jag vill stanna tiden. Men det går inte. Helt omöjligt. Ung och kär förevigt, tänk er. Det skulle vara så underbart. Tankar far omkring i mitt huvud hela tiden. jag övertänket allt. Jag lever för att längta. Vill alltid ha saker att se fram emot. Men så är dom också över. Det är synd men allt har sitt slut.
 
Det finns så mycket som är omöjligt här i världen. Men det är också mycket som är möjligt. Vi lever för de lyckligaste ögnblicken och vi söker efter ett liv utan sorg och problem. Ibland har vi tur, ibland har vi inte det. Jag kan bara leva i nuet och hoppas på att allt kan vara såhär hela livet. 

Det blir för mycket

vill börja med att ber tusen gånger om ursäkt för den sämsta uppdateringen... Men jag har omedvetet satt krokben framför mig själv och det handlar om att jag satt allt för stora krav. Att gråta är något som tidigare hjälpt mig och gjort att jag kan släppa allt och må bra men just nu har det inte gjort det. Det har till och med gått så lång att jag ibland inte känner igen mig själv. Jag lägger på mig för mycket hela tiden och de resulterar i att jag till slut inte kan hantera denna stress. Jag skyller verkligen allting på skolverket och de nya betygssystemet som jag hatar från djupet av mitt hjärta... Så mycket som de krävs och så mycket man måste offra och hur dåligt man måste må för att nå ett A känns för mig inte värt längre och de är något jag insett efter denna vecka. Eller är det bara jag som är för hård mot mig själv? Känns ju skönt att veta att andra också känner som jag.
 
Men nu får det verkligen vara nog, jag vill inte må såhär mer, kan inte utsätta mig själv för det. Måste sluta ta allt så hårt hela tiden och vara stolt över mig själv och känna att den där redovisningen gick bra även fast den inte gick som jag tänkt. Jag vill vara den glada Ebba som jag så mycket väl vet att jag egentligen är. Jag ska göra mitt bästa och hädan efter ska jag vara nöjd med det. Behöver lära mig att ta en dag i taget och inte planera så mycket. Märker verkligen nu hur viktigt de är att ha en bra klass för utan dem skulle jag inte klara mig eller ha orken att gå upp varje morgon och troligtvis bytt skola för länge sedan. 
 
åh, passar verkligen bra med ett lov nu!
Vill så himla gärna spara bloggen men har tyvärr inte tiden eller motivationen till att blogga på mycket just nu. 

RSS 2.0