Blickar tillbaka

Juni. Juni månad var en ganska så fulsmäckad månad. Sista inlämingarna skulle bli klara, tjejmiddag hos lina, de va skolavslutning och min pojkvänn tog studenten. Spenderadade härliga dagar hemma vid poolen och hängde med kompisar samt en hel del jobb. De va midsommarfirande och familjen tog en weekend till Köpenhamn tillsammans med familjen hedström.
Juli. Juli månad innebar stekheta dagar och vackra solnedgångar som tillbringades med nära och kära. Denna månad var jag borta väldigt mycket och drog bla. med båten till Stockholm några dagar för att sedan åka hem och jobba lite. Var bara hemma nån helg för sedan följde jag med bästis till halmstad. En stad som jag fullkomligt älskar! Hemma därifrån bar de av till den årliga campingen i Unden där vi var uppmot 30 pers tillsammans. Lite party och besök till kalket var riktigt kul. Fyllde även sjutton den 21 juli.
 
Augusti. även denna månad blev de lite besök till fina lanna-kalket, va på födelsedagsfest hos Mickan, drog till Liseberg med Alma, Carl och Daniel. Åkte iväg till landet för en supertrevlig kräftskiva med släkten. Festen i brevens bruk var också otroligt rolig. Blev bjuden på middag av älskling, hade tjejkväll hos Kajsa och så har jag njutit av de sista dagarna av lovet. 
 
 
När jag vaknade upp i morse insåg jag att på onsdag börjar skolan igen, mitt sommarlov är snart slut. De är som att vi fick sommarlov för 3 veckor sen när de i själva verket var nästan 10 veckor sedan jag satt inne på club sjuhundra och de bara var minuter kvar tills vi skulle gå på sommarlov. Vart tog tiden vägen??! De känndes som att jag inte gjort någnting alls men när jag tog fram datorn och kollade igenom alla bilder från de senaste 3 månaderna så kan ju faktiskt säga att jag gjort en hel del. Ångesten försvann litegrann men de är verkligen blandade känslor med att börja skolan igen. De ska bli otoligt kul att träffa klassen igen och känna att man verkligen gör någon nytta och inte latar sig hela dagarna. Vet dock inte om jag verkligen vill komma in i verdagsrutinerna igen eller om jag bara vill kunna ta veckan som den kommer. Båda känns lite lockande men jag vet hur stressad jag varit under hela ettan och hur hårt de tog på mig. Helgerna kommer vara min räddning!! 
de jag har lärt mig från förra läsåret är att inte sätta så stora krav på mig själv samt att inte skjuta upp saker utan göra det på en gång. Jag ska också försöka att aldrig mer låta småsaker tynga ner mig för den onödiga tiden man lägger ner får man aldrig tillbaka.
 
Egentligen skulle jag som väldigt många andra vilja spola tillbaka tiden några veckor och mest av allt så skulle jag vilja fira midsommar igen då jag hade så sjukt kul. Jag skulle definitivt villja göra om förra helgen. Kanske skulle jag vilja göra om hela sommarlovet och göra om de som blivit så fel. Samtidigt vet jag inte om jag skulle upplevt alla dessa fina stunder som lika bra eller så kanske de inte funnits alls.
 
Jag tackar denna sommar och drar mig vidare mot hösen och vintern och hoppas på att få ett otroligt bra sommarlov nästa år då de blir mitt sista.

RSS 2.0