SUMMER CLOTHES

Fashion
Några skulle-dör-för-att-ha-på-mig-plagg!! Älskar verkligen slitna shorts med nitar på till en cool tröja, fransväska och några häftiga accesoarer som passar till. En perfekt sommaroutfit!

The worst things in life come free to us

Modell: Jag  Fotograf: Claudia
Haft en ganska chill dag i skolan och inte gjort så speciellt mycket förutom att ha övat med kören och labbat i NO:n. Har typ inte haft någon läxa på hele veckan så det känns GRYMT skönt! Man känner verkligen att terminen börjar ta slut och om bara 14 dagar går vi på sommarlov. Helt sjukt ju! Ska bli så otroligt skönt, kommer verkligen att njuta till 100% och göra de där spontana sakerna som alltid blir så lyckade och minnesvärda.
PUSS

Claudia Timmerman

Modell: Claudia Timmerman  Fotograf: jag
Några bilder som jag knäppte på min otroligt fina vän Claudia! Hur ser ju ut precis som en modell!!!!
HÄR kan ni gå on och kolla på denna fina kvinnas blogg :)
Eftersom att jag inte har några läxor eller plugg för tillfället så åkte jag bara hem och slappade efter sånglektionen idag. Nu så ska jag slå på några avsnitt på newgirl, skitbra serie!

Sun lights up my world

Några bilder från fotningen i söndags. Älskar er mina underbara pinglor!

Wiliam spetz

Det här är den skönaste människan jag har sett! Han gjorde seriöst min kväll! Kolla på flera HÄR

If I were a bird i would fly over the whole world

Fotograf: jag
Med dessa bilder säger jag god natt är riktigt trött så ska sussa och ladda inför morgondagen. Dröm sött!

London del 4

Sista deg en underbara London var den ända dagen det regnade, men vi var såklart glada för att ha haft så förvånadsfullt bra väder de övriga dagarna. Jag, Melina och pappa tog tunnelbanan till Madame Tussauds medans mamma och Wilmer tog en vända till på Oxfordstreet. Det var superhäftigt inne på Madame Tussauds med bla. vaxdockorna och spökvandringen. Vissa vaxdockor var skitlika medans vissa inte men det var häftigt att se en typ kopia av kändisar, skådespelare mm. Den som var mest lik orginalet var nog X-man. Det coolaste var 4D-filmen som man fick se det sista man gjorde. Det är som 3D-film fast stolarna rör sig och man känner tex en knytnäve i ryggen och vattendroppar, skithäftigt!
Efter några spenderade timmar på Madame Tussauds äkte vi till Oxford street och mötte upp mamma och Wilmer. Vi tog en sista runda på Primark innan vi gick till en mysig resturang för att äta lunch. Vi hann inte så mycket mer eftersom vi skulle ta både tunnelbana och tåg för att komma fram till flygplatsen. Även fast det var tråkigt att åka hem så kände man sig samtidigt gaska mätt på shopping, sevärdigheter och alla intryck. Men jag är verkligen jätteglad för att få ha upplevt detta och det har jag mina fantastiska föräldrar att tacka!
Så om ni får chansen att åka till London någon gång i framtiden, ÅK!!!

SLEEPOVER

Lite bilder från lördagskvällen då jag sov hos Felicia. vi hade en riktigt mysig eurovision-kväll med skratt och god mat. Skit vad vi skrek när Loreen vann haha!
Idag har vi bara legat i solan och chillat en stund vilket slutade med vattenkrig :P
För en stund sen var jag ute med Josefin och Claudia på en fotorunda. Det var en jättefin kväll och ljuset var perfect! Bilderna kommer förmodligen upp i veckan, PUSS

MORS DAG

Grattis på mors dag älskade mamma!
Det finns inte ord att beskriva hur mycket du betyder för mig och hur glad jag är att du finns i mitt liv. Du stället alltid upp i alla lägen och gör mig stark. Även fast vi kan gräla och bli skitsura på varann så älskar jag dig ändå!
Utan dig skulle jag inte vara den jag är idag och jag är så tacksam för allt du gett mig. Du är den finaste, underbaraste, snällaste, roligaste, goaste och bästa mamma som finns och jag älskar dig så sjukt mycket!

LOREEN♥

Kännslan när Loreen vann igår var ju bara helt otrolig! Kan inte fatta att Sverige vann, Jag och Felicia hejade och skrek som bara den, haha. Det fanns många bra bidrag men ingen var lika bra som Loreen, det här var hon verkligen värd så grym som hon är!

LÖRDAG

imorse var jag ute på en joggingtur med Jossan. Eftersom att vi ska ha skoljoggen på fredag och springa en mil. Förra året fick vi 63 minuter men nu när vi sprang så slog vi rekordet med 1 minut. Inte speciellt mycket men vi är skitnöjda att ha slagit rekordet!!
Nu har jag duschat, packat och fixat med mitt nu SIM- kort till Iphonen och ska snart bege mig upp på stan för att möta bästavän! Vi ska kolla på eurovision ihop och så ska jag även sova där, blir grymt kul!
PUSS

SOMMARBRUDAR

Haft en superhärlig dag i värmen med mina brudar Alice och Ara! Man kan inte spendera en ledig dag på bättre sätt. Först cyklade vi till stadsparken och solade i några timmar och sen drog vi vidare hem till mig och badade i poolen. Vi tog lite härliga bilder med Alices undervattenskamera, haha så härliga! Älskar er!
Nu ska jag dra vidare mot gården med mina sköna vänner, PUSS

BIKINI

Denna bikini köpte jag igår, är jättenöjd plus att den bara kostade 49:-/ del!! Den kommer att andvändas flitigt i sommar kan jag lova.

SOMMARKVÄLL

Bilder från dagen.

Idag har jag haft en riktigt varm och skön dag! Vi hade både no-prov och sv-redovisning som jag känner mig nöjd över. Har varit rätt så mycket denna vecka så det är skönt att ha det gjort.

Ikväll har vi haft öppethus i några timmar på skolan då jag, Josefin och Micha spelade boy's don't cry. Det var skitkul!!
Eftersom att det var en så himla fin kväll så bestämde jag och några tjejer spontant att vi skulle vara ute en stund, så köpte en varsin glass och satt och pratade lite. Det borde man göra oftare så himla härligt verkligen!!! Eftersom att vi har haft öppethus på skolan och haft typ lektioner dom timmarna så är vi lediga imorgon!!

I know it's hard to remember the people we used to be

Dagens outfit:
Shorts - forever 21 / Jeansväst - Forever 21 / Linne - bikbok / skor - marknad

London del 3

Tredje dagen i London började med att vi tog en promenad ner till vackra Tower Bridge. Den var verkligen jättestor i verkligenheten! Efter det tog vi tunnelbanan till Trafalga square men dom höll på att bygga där så det var svårt att se lejonen. Vi gick en bit längst Themsen och tog tunnelbanan vidare till Hyde park. Sedan satte vi oss i gräset med en varsin baguette i det soliga vädret. När vi käkat klart tog vi oss vidare till harrods som är ett jättestort varuhus, där finns typ allt!! Efter det tog vi en taxi till ett mysigt hotell med en jättevacker utsikt!
Lite senare på kvällen gick vi till resturangen som vi hade bokat bord på och låg vid TowerBridge. Det var en jättemysig resturang och när vi gick hemmåt hade lamporna på Towerbridge tänds vilket var jättekul att se!

Shopping från London del 2

Nu har jag visat allt från shoppingen i London förutom skolavslutningen jag köpte (eller tror att jag ska ha den.)
Är väldigt nöjd med allt jag köpt och det känns skönt att ha uppdaterat garderoben lite.

SOMMARVÄRME PÅ HÖG NIVÅ!

Nu har sommaren börjat ta fart på riktigt vilket är så jävla nice! Kommer bara bli varmare och varmare nu, wiiie
Har ni det lika varmt? :)

MONDAY

Haft en skön dag med varmt väder, det steker ju här i Örebro!!! Har hunnit träna nu ikväll vilket känns superskönt! Ska hårdträna nu sista veckorna innan sommaren ;)
Här nedan följer gårdagens outfit.


L.O.V.E


Några bilder från i lördags då jag och Felicia fotade.

KEEP CALM AND CARRY ON


Gårdagens outfit och fotografen är Felicia
Jeans - Primark London  /  Skjorta - Primark  /  Jacka - Felicias  /  Hårring - H&M  /  Armband - H&M  /  Converse - Thailand.

NEW IN

Detta köpte jag i förrgår när jag var på stan med Felicia. Toppen är från gina 99:- och piercingen från Ur&Penn 79:-. Eftersom att jag snart kan byta piercing så behövde jag köpa en ny :)
Haft toppenbra dagar tillsammans med världens bästa Felicia! Nu ska jag ut en sväng och träffa Alice, PUSS

Lördagsmys

Sitter här med Felicia och vi har precis smaskat i oss fondue och godis, mums! Sov ju hos henne inatt och idag sover hon här :) uppdateringen blir bättre imorgon, PUSS


I wish you the best

Nu ska jag iväg träffa denna snygga brud till höger som jag saknar! Sover även där, kommer bli mycket skratt och knas ikväll! haha

London del 2

Under andra dagen i London var det superhärligt väder! Det startade med att vi tog oss till London eye, var skithäftigt att få se det med egna ögon! Vi åkte det aldrig eftersom att det var så lång kö men det varbara häftigt att se det! På vägen till Oxfordstreet gick vi förbi Big Ben vilket också var kul att se. När vi kom fram till Oxford street strosade vi runt i affärer bla. footlocker (Köpte converse för 400:-), forever 21 och efter lunch primark. När vi var mätta på allt shoppande åt vi på en jättemysig resturang vid Carnaby street. När vi ändå var i närheten av Picadilly Cirkus så tig vi det som att avslut på kvällen, var jättemysigt att se!

SKÖNA VÄNNER

(Bilderna är tagna från min vän Alices blogg)
Haft en toppenmysig dag/kväll med mina fina tjejer i Örebro stad. Snackat en massa om allt från himmel till jord. Det känns så himla bra eftersom att vikan snacka om ALLT tillsammans. Ni är så bra mina älskade brudzz!
Nu tänkte jag slå på ett avsnitt från New girl, PUSS

Shopping från London del 1

Detta är en del av allt som jag köpte i London. Allt är från pirmark och forever 21. På primark kunde man hitta tröjor och bikinisar för bara 50 spänn, sjukt billigt!!

Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

Idag ska jag träffa Alma, Josefin & Alice och mixtra lite med min Iphone, vill försöka få igång den ;)

London del 1

Det här är bilder från första dagen i London. Vi startade kl 3 här ifrån Örebro till Arlanda. Var framme i London ca halv 10 så vi hade fortfarande hela dagen på oss och konstigt nog så var vi inte särskillt trötta. Det första vi gjorde när vi kom fram var att vi tog tunnelbanan in till Camden market. Där hämtade vi nyckeln till lägenheten och så passade vi ju såklart på att shoppa på marknaden. Efter så tog vi tunnelbanan till lägenheten, gjorde oss iordning, tog en tur till Towerbridge och sen tog vi oss vidare till resturangen. Vi avslutade kvällen med en promenad längs med vattnet och över Londonbridge. Härligt!

If is in progress

Tröja - Primark (London)  / Shorts - Forever 21 (London)  / Ring - Primark  / Jacka - Bikbok  / Skor - Marknad.
Fotograf: alice

Idag när jag slutade kunde jag gå hemmed ett brett leende på läpparne eftersom att vi har långhelg. Vi är alltså lediga torsdag, fredag, lördag och söndag och det är awezome!!!!
Snart kommer tjejerna hit på en filmkväll, PUSS
Nu ska jag lägga upp lite bilder från London

HEMMA!

Hemma nu från en otroligt dunderbra resa till London. Ni kan inte förstå hur jäkla glad jag är att jag har fått göra denna resa med min underbara familj! Har haft det så bra, upplevt och sett så mycket. När jag har läst och sett bilder hade jag en annan uppfatting och fattade inte riktigt hur stor det va osv. Men när man väl kommer dit så kan man inte fatta hur jäkla amazing det är. Stora byggnader, höga ljud, trafik och så mycket sevärdigheter att se! Ni anar inte hur mycket jag har shoppat, haha.
Detta var en resa som jag kommer att minnaslivet ut och det går inte att beskriva hur bra ni är mamma och pappa! Tack så hemskt mycket för att jag har er,mina syskon och att jag fick göra denna resa med er! Älskar er så himla mycket!
Kom hem runt halv 2 i natt så var en aning trött i skolan idag men det var det värt! har tagit massvis med bilder som jag kommer börja visa imorgon efetersom att jag är så trött ikväll. Tänkte göra olika delar och förklara så att det inte blir så mycket bilder på en gång.

Black'N'White

Fotograf: jag

A CAKE

Haft superroliga med jobbiga praodagar. Men jag älskade att vara på Hälls, ett toppenställe helt enkelt! Så efter att ha lärt mig och slitit i ett par dagar fick jag med mig en princess-tårta hem. Ni anar inte hur mycket sött jag har stoppat i mig varja dag... Får träna en massa nu!!
Alice var nyss här och tjockade lite med mig, du är härlig du tjejen!
Redan inatt bär det av mot London, wehoo! Kan inte fatta att det är så snart ju!!! Men det kommer bli lite seg uppdatering eftersom att jäg är borta tills på måndag. Kommer shoppa loss som tusan!!! Ha det jättebra!

NEON

NEON

Collage by me

IPHONE

Nu har min Iphone kommit, glad tjej! Ska fixa med den närjag kommer hem från London :)
Ni kan inte förstå hur glad jag är just nu!! :D

20120508

Haft en ganska skön dag på praoen, praoar på Hälls för er som inte vet. Eftersom att man springer fram och tillbaka och bär mycket så får jag värsta träningverken.
Känner mig SUPERTAGGAD inför London + att jag har en iphone beställd!! :D

Tystnaden säger mer än ord

Va helt slut efter praoen och träningen idag, haha. Har bara tre dagar kvar nu innan jag åker till LONDON :D
Sitter och kollar på big brother just nu men ska snart gå och lägga mig. Ta hand om er!

WHITE LITTLE FLOWER

Fotograf: Jag   Kamera: Nikon D3000

GRILLKVÄLL

Haft en jättemysig kväll och grillatmed familjen. Vad har ni för er?
Imorgon drar praoen igång igen. Är på hälls på stallbacken om det är någon som vill titta förbi :)

A SUNNY DAY

Idag är det superfint väder förtom att det blåser lite kallt. Idag kommer farmor och farfar på lunch och sen ska jag träffa tjejernapå stan, blir toppen!
Är sjukt spänd inför London på fredag!!! Vet ni några affärer, sevärdigheter mm. som ni kan rekomendera?
PUSS

DÖÖÖÖÖÖR

nice shorts
Dessa shorts skulle absolut kunna få hänga i min garderob just nu!!!


I'm losing my grip, what can I do

Skjorta - Bikbok  /  Jeans - Cubus  /  Väska - Monki  /  Rings - Gina tricot

SATURDAY

Supertråkigt väder idag... Det blåder och regnar och så vill jag inte ha det. Vill ju har värme och sol som det har varit hela veckan nästan. Hur är erat väder?
Nu ska jag snart dra mig iväg hem till Felicia, PUSS

STADSPARKEN

Några bilder från min och Josefins trevliga fikastund i stadparken i söndags.

If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine

FREEEEDAG!!! är som vanlig skitglad för att det är fredag!  Ikväll blir det gården med kompisar!
PUSS

BLACK AND YELLOW

black & yellow
Collage by me

20120503

Andra dagen på proen avklarad. va mycket roligare och lättare idag eftersom att man har lärt känna personalen och hela arbetsplatsen. Får fortfarande jätteont i fötterna och benen..haha
Måste bara nämna att jag älskar vädret sjukligt! synd att vädret kommer bli dåligare i helgen...
PUSS

Sun from behind

Första dagen på praoen gick toppen! Det var superkul men efter att ha stått flera timmar i sträck så får man ganska ont i fötter, ben och rygg.. Med det är kul att känna på hur det funkar. Just nu sitter jag och skriver lite i min praodagbok och ska snart sätta mig framför tv:en med en kopp te. Ååh vad jag önskar att min förkyllning kunde gå bort!!

1 MAJ

Känner att jag har fått en riktigt bra start på maj månad! har tillbringat dagen med toppenvänner och avslutat med en mysig grillkväll med familjen. När jag också har båda London och sommarlovet att se fram emot kan det ju inte bli bättre. Älskar livet♥
imorgon drar praoen igång och 2 veckor framåt. Ska vara på häls konditori och virginska skolan, ska bli superspännande! PUSS

SOMMARVÄRME

Några bilder från den otroligt härliga och varma vårdagen!

VALBORG 2012

Hade en riktigt lyckad valborg med mina underbara vänner! Älskar♥

RSS 2.0