ÅRE 2014

Igår eftermiddag kom jag hem från Åre. Haft de underbart och vart så skönt att bara kunna spendera tid med familjen och Felicia. miljön vid vår stuga och i hela Åre är så härlig, frisk luft och vackert som bara den! Så jag åker faktiskt inte bara upp för skidåkningen (även fast backarna är grymma) utan bara för att va och koppla av lite. Så jag har haft det riktigt mysigt men va sjukt skönt att komma hem igår och de är ju jobbigt att sakna alla mycket!!
Nu skulle de såklart va skönt med en veckas lov till fast är nog den ända som faktiskt längtar lite till skolan imorrn. Har ju varit borta från klassen i över 5 veckor så de ska bli riktigt kul att träffa alla!!

PRECIS SÅ
TRÖTT PÅ REGN OCH SLASK...

 
...såå nu tycker jag verkligen att våren och sommaren kan få komma snart. Längtar verklogen efter att gå klädd såhär, ha lov, inga måsten, varma sommarkvällar, vänner och framför allt mer tid och värme. Håller ni inte med mig??

LOV!

Nu äntligen lov!! Fast va ganska jobbigt att lämna alla barnen idag, fäster mig så himla lätt...
Hunnit med en hel del i eftermiddag då jag slutade ett, drog upp på stan, köpte lite godis till resan imorgon och köpte ett snyggt underklädssett från h&m, gick upp till mormor och morfar en sväng sen hem för att packa klart de sista. Hann även med att göra lite cupcakes, är ju trots allt alla hjärtans dag. 
Nu inväntar jag bara Felicia som kommer alldeles straxt, vi mysa och tagga tills imorgon. 8 timmars bilresa känns dock mindre lockande men så värt när man kommit fram!!
 
 
 

TORSDAG

nu är i princip hela praoperioden över och jag kör sista dagen imorgon sen går jag på lov. Har trivts otrolig bra på båda mina praoplatser och fattar verkligen inte hur fort tiden har gått! På lördag drar jag till Åre med familjen och Felicia en vecka och de ser jag verkligen fram emot, är så taggad på slalom! 
Sa hej då till båda Alma och Daniel idag och de var riktigt jobbigt nu när jag inser hur mycket jag kommer sakna dom. Visst en vecka är kanske ingenting för vissa men är van att träffa dom så pass ofta att en vecka kommer kännas som en evighet... Men är ju samtidigt bra att vara ifrån varndra ett tag så man får längta och uppskatta varandra mer men jobbigt är de ju... 
Vet i alla fall att jag kommer få ett riktigt bra sportlov!!

Bra start på veckan!

Nu är helgen över och gick som vanligt alldeles för snabbt... Ska snart iväg på praktiken som nu blir sista veckan och sen blir de lov och jag beger mig mot snö och skidåkningen i Åre tillsammans ned familjen och Felicia!
Fick vakna upp brevid älsklingen idag och kunde legat kvar i hans famn hela dagen, så gosigt! 


HELG

tackar gud för att de är helg, behöver verkligen vara ledig ett litet tag och vila upp mig eftersom att jag kännst mig trött typ hela veckan. trivs förövrig jättebra på dagiset jag praoar på, alla barnen är jättehärliga!! 
Hade en himla bra kväll igår på karrofesten med massa trevligt folk, tycker de är askul när man får klä ut sig så jag körde på Britney Spears.
Nu ska jag alldeles straxt åka till Daniel och fredagsmysa, hoppas ni får en bra helg allihopa!

.

alltså detta!!

Vill spola tillbaka tiden...

Sitter just nu och lyssnar på håkan och längtar tillbaka till december och hans konsert, då jag mådde som bäst. Just nu flyger tiden förbi så snabbt att jag nästan blir rädd och jag vill verkligen kunna ta vara på tiden, men hur?? Finns ju så sjukt mycket jag vill göra

MIN HELG

Lite bilder från min helg. I fredags drog jag, Alma och Mikaela spontant iväg på en fest i ölmbrotorp och de va trevligt! I lördags tog jag de bara lungt och på kvällen kom Daniel hit, vi lagade mat, kolla melodifestivalen och bara mös. Idag har vi bara slappat och så har jag pluggat litegrann, brukar inte gå bra alls för mig att plugga på söndagar... så fick inte så mycket gjort.
Halva praotiden gjord och gjort klart mina 3 veckor på jensens så nu kör vi på dagis i 2 veckor vilket ska bli skitkul! Hoppas bara på att jag slipper bli sjuk haha
 

RSS 2.0